Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Μονοθερμ Δ. ΚΡΕΣΤΑ – Β. ΚΡΕΣΤΑΣ Ο.Ε.
 


Γάντι νιτριλιου υψηλής αντοχής “Black Mamba”

Η εταιρία ”ΜΟΝΟΘΕΡΜ”, Δ. ΚΡΕΣΤΑ – Β. ΚΡΕΣΤΑΣ Ο.Ε. με συνέπεια και εκτίμηση στους πελάτες της από το 1982 στο χώρο της θέρμανσης, του αυτοματισμού και του κλιματισμού αντιπροσωπεύει, εισάγει, κατασκευάζει και διακινεί στην ελληνική αγορά εκτός των άλλων επώνυμων Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων εργοστασίων, και τα Αμερικάνικα γάντια νιτριλίου, υψηλής αντοχής, “BLACK MAMBA”.

Tα γάντια “BLACK MAMBA” κατασκευάστηκαν λόγω της επαναλαμβανόμενης ζήτησης που υπήρχε από τους τεχνικούς όλων των κλάδων για την δημιουργία γαντιών υψηλής αντοχής που θα ανταποκρίνονταν στις πάσης φύσεως απαιτήσεις της δουλείας τους.

Δεν θα χρειάζεται πλέον να αλλάξετε τα γάντια σας πολλές φορές επειδή σκίστηκαν. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά τους, αυτά έχουν ως εξής: Κατοχυρωμένο, με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, πολυμερές σώμα “NITREX” (νιτρίλιο), έχουν πάρα πολύ μεγάλη αντοχή και αντίσταση στα σκισίματα και δίφυλλη δύναμη τήξης. Η μοναδική αυτή επεξεργασία τους διευκολύνει την εφαρμογή και την άνεση, ενώ προσφέρουν προστασία από διάφορα χημικά και από συνθετικά λάδια (διατίθεται σχετικός πίνακας αντοχής). Έχουν 3 φορές πιο μεγάλη προστασία από ότι το λάτεξ ή το βινίλιο και προσφέρουν σταθερή επαφή, με αποτέλεσμα να μην γλιστρά το χέρι. Τα γάντια νιτριλίου “Black Mamba” εφαρμόζουν τέλεια πάνω στο χέρι για να έχετε απόλυτη σταθερότητα και ακρίβεια όταν τη χρειάζεστε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γάντια νιτριλίου διατίθενται σε τρία μεγέθη “MEDIUM”, “LARGE”, “X-LARGE” σε κουτί των 100 τεμαχίων και το πάχος του γαντιού είναι 0,5 mm.
 
 Τεχνικά Θέματα
Επεξεργασία νερού με αντίστροφη ώσμωση
Θερμοστάτες χώρου
Aερισμός αποχετευτικών συστημάτων
Εντοπισμός υγρασίας με τη βοήθεια θερμικής κάμερας
Η ρύθμιση των συστημάτων δαπεδοθέρμανσης
Το βακτήριο Λεγεωνέλλα στα δίκτυα ύδρευσης
Οικολογική απόφραξη και συντήρηση αποχέτευσης με βακτήρια και ένζυμα
Αντλίες Θερμότητας - Τεχνολογίες και εφαρμογές
Μέθοδος απολύμανσης νερού με υπεριώδη ακτινοβολία UV
Η χρήση των εγχυτήρων στις ψυκτικές εγκαταστάσεις
Η συντήρηση του ηλιακού θερμοσίφωνα
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook