Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΣΕΥΑ «Όχι στις εγκληματικές πολιτικές της κυβέρνησης»
 


Με τον πλέον δυσάρεστο τρόπο επιβεβαιώνεται ο Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών της Αθήνας στις εκτιμήσεις του για τις επιπτώσεις από την εγκληματική πολιτική της κυβέρνησης στο θέμα της θέρμανσης των νοικοκυριών.

Ο θάνατος του 13χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη, από αναθυμιάσεις μαγκαλιού, και μάλιστα σΆ ένα σπίτι με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα, δεν προκαλεί μόνο θλίψη και οργή, αλλά και πολλά ερωτηματικά για το πόσο ακόμα θα ανεχτούμε τις πολιτικές του αφανισμού μας.

Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της για το θάνατο του 13χρονου κοριτσιού, καθώς και για τους υπόλοιπους θανάτους δεκατριών συνανθρώπων μας από το 2012 μέχρι σήμερα, από μη ασφαλή θέρμανση. Η θέρμανση -και μάλιστα η ασφαλής- αποτελεί δικαίωμα και όχι προνόμιο των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό διεκδικούμε την άμεση κατάργηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης, αλλά και του ΦΠΑ που επιβαρύνει το πετρέλαιο θέρμανσης και το φυσικό αέριο για οικιακή χρήση.

Παράλληλα εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας για την εγκληματική αμέλεια της πολιτείας σε σχέση με την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων ανά την Ελλάδα.
Οι πρόσφατοι πνιγμοί τεσσάρων συνανθρώπων μας σε Ρόδο και ¶ργος δεν μπορούν να αποδοθούν μόνο στη μανία της φύσης, αλλά και στην έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων από τα αρμόδια υπουργεία, τις περιφέρειες και τις τοπικές αρχές.

Είναι κρίμα να παραπέμπονται στις καλένδες, χρόνια τώρα, όλα τα αιτήματα του επιστημονικού και τεχνικού κόσμου της χώρας -μεταξύ των οποίων και του Συνδέσμου μας- για έργα ζωτικής σημασίας, για έργα που προστατεύουν την ανθρώπινη ζωή και τις πόλεις. Για το Σύνδεσμο Υδραυλικών της Αθήνας, η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να πνίγεται, να παγώνει και να πεθαίνει από αναθυμιάσεις μονοξειδίου του άνθρακα. Είμαστε αντίθετοι στις ασκούμενες πολιτικές της χώρας μας, αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που πάνω απΆ όλα βάζουν το κέρδος του κεφαλαίου και όχι τον άνθρωπο. Κι ως υδραυλικοί της Αθήνας αγωνιζόμαστε για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.
 
 Συνδικαλιστικά
Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών - Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Βόλου & Περιχώρων: Ετοιμάζει δικαστικές προσφυγές κατά των Περιφερειών
Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος: Ημερίδα για την ψύξη και τον κλιματισμό
Ο ΟΒΥΕ θα συμμετάσχει σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις
Σύνδεσμος Υδραυλικών Καβάλας: Προσπάθειες για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας
Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου
Σεμινάριο σε συνεργασία με την Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ
ΣΕΥΑ: Ενημέρωση για τις εργαστηριακές εξετάσεις ζητά από την Περιφέρεια Αττικής
ΟΒΥΕ & ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:Πάταξη της παράτυπης - αδήλωτης εργασίας στον κλάδο των υδραυλικών
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Υπεύθυνη δήλωση αδειούχου υδραυλικού
ΘΗΒΑ: Εκλογές Δ.Σ.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες