Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
WILO HELLAS: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η.
 


Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε η ομάδα των πωλήσεων της Wilo Hellas, με σκοπό την πραγματοποίηση τεχνικού σεμιναρίου, για τους συνεργάτες – υδραυλικούς της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η εταιρία Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. υποδέχθηκε πάνω από 120 άτομα στις εγκαταστάσεις της, όπου ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Wilo και τις εφαρμογές τους.

Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 18:00, την εισαγωγή έκανε ο κ. Ν.Κοκκινάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wilo Hellas ενώ ο κ. Ξ.Δαμιανός, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, μίλησε για την οδηγία ERP και την εξοικονόμηση ενέργειας, τους ηλεκτρονικούς κυκλοφορητές, τις αντλίες σε κλιματισμό/ψύξη, τα πιεστικά συγκροτήματα με Inverter, τις αντλίες γεωτρήσεων–πηγαδιών καθώς και για τις αντλίες όμβριων και λυμάτων. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το θέμα των πιστοποιημένων πυροσβεστικών κατά ΕΝ12845, το θεσμικό πλαίσιο που τα περιβάλλει, τις εφαρμογές τους και τα αντίστοιχα έργα. Τέλος, δόθηκε χρόνος για τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ενώ ακολούθησε συζήτηση εφΆ όλης της ύλης. Το σεμινάριο τελείωσε στις 21:00 αλλά όχι κι η εκδήλωση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, αφού μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στον εξωτερικό χώρο της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., να δοκιμάσουν κρητικές γεύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προϊόντα, την αγορά και την εξέλιξή της.

Αξίζει να αναφερθεί η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο, με 6 τυχερούς να κερδίζουν δώρα από τη γκάμα της Wilo.

Η συνεργασία της Wilo Hellas με την Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., μετράει πολλά χρόνια και βασίζεται πάνω σε μία άψογη σχέση εμπιστοσύνης κι επαγγελματισμού, που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών στόχων ποιότητας κι εξυπηρέτησης.
 
 Επικαιρότητα
Elec.Tec Forum”: Συνέδριο αξιώσεων με κορυφαίους ομιλητές
Ένα υπερσύγχρονο ρομπότ στην “Elec.Tec 2018”
Έρχονται επενδύσεις σε θαλάσσιες Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας και στήριξη σε start up
Σύλλογος Υδραυλικών Μεσολογγίου: Πρόταση για έκδοση υπουργικής απόφασης
Σύνδεσμος Αδειούχων Εγκαταστατών Υδραυλικών Νομού Ηρακλείου: Αγώνας για την αποδοχή των υπεύθυνων δηλώσεων από τις Πολεοδομίες
Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τη δωρεάν αντικατάσταση συστημάτων θέρμανσης πετρελαίου με συστήματα φυσικού αερίου σε κατοικίες.
ΔΕΔΔΗΕ: Σε πλήρη λειτουργία το νέο σύγχρονο κέντρο διανομής Αμπελοκήπων
Daikin Hellas: Παρουσίασε τα νέα προϊόντα θέρμανσης σε τρεις πόλεις
ΣΒΒΕ: Επιστολή διαμαρτυρίας για τις αλλαγές χρηματοδότησης των επιχειρήσεων
ΧΑΛΚΟΡ: Βραβείο στα «Greek Exports Awards 2017»
Cenergy Holdings SA: Σωλήνες για τον αγωγό της Βαλτικής
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες