Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
WILO HELLAS: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η.
 


Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρέθηκε η ομάδα των πωλήσεων της Wilo Hellas, με σκοπό την πραγματοποίηση τεχνικού σεμιναρίου, για τους συνεργάτες – υδραυλικούς της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 13 Ιουλίου, η εταιρία Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η. υποδέχθηκε πάνω από 120 άτομα στις εγκαταστάσεις της, όπου ενημερώθηκαν για τα προϊόντα της Wilo και τις εφαρμογές τους.

Το σεμινάριο ξεκίνησε στις 18:00, την εισαγωγή έκανε ο κ. Ν.Κοκκινάκης, Διευθυντής Πωλήσεων της Wilo Hellas ενώ ο κ. Ξ.Δαμιανός, Υπεύθυνος Εκπαίδευσης, μίλησε για την οδηγία ERP και την εξοικονόμηση ενέργειας, τους ηλεκτρονικούς κυκλοφορητές, τις αντλίες σε κλιματισμό/ψύξη, τα πιεστικά συγκροτήματα με Inverter, τις αντλίες γεωτρήσεων–πηγαδιών καθώς και για τις αντλίες όμβριων και λυμάτων. Στη συνέχεια αναπτύχθηκε το θέμα των πιστοποιημένων πυροσβεστικών κατά ΕΝ12845, το θεσμικό πλαίσιο που τα περιβάλλει, τις εφαρμογές τους και τα αντίστοιχα έργα. Τέλος, δόθηκε χρόνος για τις ερωτήσεις των παρευρισκόμενων ενώ ακολούθησε συζήτηση εφΆ όλης της ύλης. Το σεμινάριο τελείωσε στις 21:00 αλλά όχι κι η εκδήλωση που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ, αφού μετά το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο βράδυ στον εξωτερικό χώρο της εταιρίας Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., να δοκιμάσουν κρητικές γεύσεις και να ανταλλάξουν απόψεις για τα προϊόντα, την αγορά και την εξέλιξή της.

Αξίζει να αναφερθεί η κλήρωση που πραγματοποιήθηκε για όσους παρευρέθηκαν στο σεμινάριο, με 6 τυχερούς να κερδίζουν δώρα από τη γκάμα της Wilo.

Η συνεργασία της Wilo Hellas με την Σ.Ε.Υ.ΦΑ.Ν.Η., μετράει πολλά χρόνια και βασίζεται πάνω σε μία άψογη σχέση εμπιστοσύνης κι επαγγελματισμού, που έχει σαν αποτέλεσμα την επίτευξη υψηλών στόχων ποιότητας κι εξυπηρέτησης.
 
 Επικαιρότητα
OBYE: «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
VERDE-TEC:Ο παλμός της «κυκλικής οικονομίας» χτυπά στη VERDE.TEC για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
GRUNDFOS:Σεμινάριο για τους Θερμοϋδραυλικούς του συνδέσμου Ν. Χανίων
ΧΑΛΚΟΡ: Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου
Verde.Tec: Tο κλειδί για την πράσινη και την κυκλική οικονομία
ΕΥΑΘ: Προκήρυξη για προσλήψεις υδραυλικών
VERDE.TEC: Το αίτημα της αγοράς γίνεται πραγματικότητα
ΟΒΥΕ: Επικράτησαν ΑΔΕΚΥ και Βαργιάμης
Έρχεται ανανεωμένη και δυναμική η 2η Διεθνής Έκθεση «ELEC.TEC» 2018
Στρουμπούλης: Στόχος να μειωθούν οι φόροι που μας έχουν οδηγήσει στο «λουκέτο»
KOUVIDIS: Ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Γερμανία
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες