Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 Η ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΕ και η Interplast με την υποστήριξη του Συνδέσμου Εργολάβων Θερμοϋδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης, πραγματοποίησαν την Δευτέρα 12 Ιουνίου, μια πρωτότυπη εκδήλωση στον χώρο του Πολεμικού Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Οι επαγγελματίες εγκαταστάτες και τεχνικοί, της πόλης, είχαν την ευκαιρία μέσα από την συγκεκριμένη εκδήλωση, όχι μόνο να έρθουν σε επαφή με καινοτόμα ποιοτικά προϊόντα που παρουσιάστηκαν, αλλά πολύ περισσότερο να συναναστραφούν συνεργάτες με γνώμονα την ανθρώπινη κυρίως επαφή, η οποία όπως ειπώθηκε και από τους ομιλητές, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα επιτυχημένων επαγγελματικών συνεργασιών.

Την εκδήλωση «άνοιξε» ο κος. Βαργιάμης Δημήτρης, Πρόεδρος του Συνδέσμου Εργολάβων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης, ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της επιλογής Ελληνικών προϊόντων, και υπηρεσιών σε μία απαιτητική εποχή όπου κατακλυζόμαστε από ¨εικόνες¨ αποστροφής ελληνικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ακολούθησε ομιλία του κου. Δημάκη Διαλεχτού Διευθύνων Συμβούλου της ΔΗΜΑΚΗΣ, ο οποίος εστίασε στην ευθύνη που νιώθει ως επιχειρηματίας και πως σταθερή επιδίωξη του αποτελεί η διακίνηση μέσω της εταιρείας του, ποιοτικών προϊόντων στην ελληνική αγορά. Και φυσικά ως προς την αναγκαιότητα προσανατολισμού του καταναλωτικού κοινού σε ελληνικά προϊόντα, θέτοντας έτσι το ζήτημα της συνυπευθυνότητας που έχουν όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου, απέναντι στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και στην διάδοση ποιοτικών προϊόντων στους τελικούς καταναλωτές. Έγινε επίσης αναφορά στην σπουδαιότητα που έχει η προσωπική επαφή μεταξύ συνεργατών όπου μέσα από συζητήσεις και τυχών προβληματισμούς, προάγεται το αίσθημα της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας.

Τέλος ο κος. Ριζόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Interplast, παρουσίασε όλη την γκάμα των τελευταίων τεχνολογικά, προϊόντων τα οποία παράγονται εξολοκλήρου στην Ελλάδα κάτω από τις αυστηρότερες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Την παρουσίαση σύγχρονων προϊόντων και τεχνολογιών, διαδέχθηκε η ξενάγηση των συμμετεχόντων στα εκθέματα του μουσείου, φτάνοντας έτσι, μέσα από αναδρομή στα επιτεύγματα του παρελθόντος, στις καινοτομίες του σήμερα!
 
 Επικαιρότητα
OBYE: «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
VERDE-TEC:Ο παλμός της «κυκλικής οικονομίας» χτυπά στη VERDE.TEC για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
GRUNDFOS:Σεμινάριο για τους Θερμοϋδραυλικούς του συνδέσμου Ν. Χανίων
ΧΑΛΚΟΡ: Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου
Verde.Tec: Tο κλειδί για την πράσινη και την κυκλική οικονομία
ΕΥΑΘ: Προκήρυξη για προσλήψεις υδραυλικών
VERDE.TEC: Το αίτημα της αγοράς γίνεται πραγματικότητα
ΟΒΥΕ: Επικράτησαν ΑΔΕΚΥ και Βαργιάμης
Έρχεται ανανεωμένη και δυναμική η 2η Διεθνής Έκθεση «ELEC.TEC» 2018
Στρουμπούλης: Στόχος να μειωθούν οι φόροι που μας έχουν οδηγήσει στο «λουκέτο»
KOUVIDIS: Ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Γερμανία
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες