Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
LG:Η LG στηρίζει τον κλάδο του τουρισμού
 Η LG Electronics Hellas (LG) και το τμήμα LG Business Solutions έδωσαν δυναμικά το «παρών» και το τεχνολογικό τους στίγμα στην 4η Ενημερωτική Ημερίδα της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής (ως χορηγοί της), καθώς και στις εκλογές & γενικές συνελεύσεις αντίστοιχα της Ένωσης Ξενοδοχείων Νάξου και Χανίων.

Η εταιρεία, διαθέτοντας μακροχρόνια εμπειρία στον ξενοδοχειακό τομέα και μετρώντας πολυάριθμες επιτυχημένες συνεργασίες με μεγάλες τουριστικές μονάδες ανά την Ελλάδα, δεσμεύτηκε να συνεχίσει να είναι αρωγός του τουριστικού κλάδου παρέχοντας προηγμένες τεχνολογικά λύσεις και στηρίζοντας τις πρωτοβουλίες των φορέων του.

Οι εκπρόσωποι των ξενοδοχειακών μονάδων της κάθε περιοχής, καθώς και οι επαγγελματίες του κλάδου, ενημερώθηκαν για τις βασικές κατευθύνσεις και προδιαγραφές ενός αειφόρου ξενοδοχείου, ενώ τέθηκαν σημαντικά θέματα προς συζήτηση σχετικά με τον κλάδο.

Ειδικότερα, ο κ. Βάιος Μπλάτζιος (εκπροσωπώντας την LG Electronics και το Τμήμα Business Solutions, Air Conditioning & Energy Solutions Hotel Key Account Manager) και η κ. Βάσω Καραδήμου (B2B Sales Assistant Manager) παρουσίασαν τις νέες τεχνολογίες ξενοδοχειακών λύσεων της LG και ενημέρωσαν τους παρευρισκόμενους για τα εξειδικευμένα προϊόντα της.

Συγκεκριμένα παρουσίασαν τα ξενοδοχειακά συστήματα κεντρικού κλιματισμού, το νέο MULTI V 5 (το πιο πρόσφατο μοντέλο της επιτυχημένης προϊοντικής σειράς Multi V), τις αντλίες θερμότητας Therma V και Hydrokit, την πλήρη γκάμα ξενοδοχειακών τηλεοράσεων (από απλές Hotel TV έως LG Pro:Centric Smart IP OLΕD Hotel τηλεοράσεις), καθώς και τις ολοκληρωμένες Digital Signage λύσεις, που είναι ιδανικές για την αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρονται στους επισκέπτες.
 
 Επικαιρότητα
OBYE: «ΨΩΜΙ- ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»
VERDE-TEC:Ο παλμός της «κυκλικής οικονομίας» χτυπά στη VERDE.TEC για τις Τεχνολογίες Περιβάλλοντος
GRUNDFOS:Σεμινάριο για τους Θερμοϋδραυλικούς του συνδέσμου Ν. Χανίων
ΧΑΛΚΟΡ: Αντικατάσταση μέλους Διοικητικού Συμβουλίου
Verde.Tec: Tο κλειδί για την πράσινη και την κυκλική οικονομία
ΕΥΑΘ: Προκήρυξη για προσλήψεις υδραυλικών
VERDE.TEC: Το αίτημα της αγοράς γίνεται πραγματικότητα
ΟΒΥΕ: Επικράτησαν ΑΔΕΚΥ και Βαργιάμης
Έρχεται ανανεωμένη και δυναμική η 2η Διεθνής Έκθεση «ELEC.TEC» 2018
Στρουμπούλης: Στόχος να μειωθούν οι φόροι που μας έχουν οδηγήσει στο «λουκέτο»
KOUVIDIS: Ίδρυση θυγατρικής εταιρίας στη Γερμανία
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες