Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Σύνδεσμος Υδραυλικών Καβάλας: Προσπάθειες για την αντιμετώπιση της παράνομης δραστηριότητας
 Την επίλυση του ακανθώδους θέματος της παράνομης δραστηριότητας από υδραυλικούς οι οποίοι έχουν κλείσει τα βιβλία τους αλλά συνεχίζουν να ασκούν το επάγγελμα, μειώνοντας τον όγκο εργασίας στων υπόλοιπων νόμιμων υδραυλικών, θα επιδιώξει εκ νέου ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Καβάλας Δημήτριος Καϊλάρης.

Ήδη, το τελευταίο διάστημα έχουν γίνει συνολικά τέσσερις καταγγελίες για περιστατικά παράνομης δραστηριότητας από το Σύνδεσμο προς την περιφέρεια, μετά από σχετικές αναφορές των μελών του.

Η κατάσταση στην Καβάλα είναι δραματική. Από το σύνολο των 155 μελών του Συνδέσμου που ήταν πριν την κρίση, απέμειναν μόνο 60 μέλη. Από τα υπόλοιπα, άλλα συνταξιοδοτήθηκαν, άλλα έφυγαν στο εξωτερικό, και άλλα –τα περισσότερα–έκλεισαν τα βιβλία τους και συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται.

Το προεδρείο του Συνδέσμου σκοπεύει να απευθυνθεί εκ νέου στην Περιφέρεια και στους βουλευτές της περιοχής προκειμένου να δοθεί μια λύση, καθώς από τη μια η υπέρμετρη φορολόγηση και ο αυξημένος ΦΠΑ και από την άλλη το ελάχιστο έργο έχουν δυσχεράνει τη δυνατότητα επιβίωσης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Σύνδεσμος προτείνει τον έλεγχο από Επιτροπές που θα είναι στελεχωμένες με εκπροσώπους της Εφορίας, του Υπουργείου Εργασίας, την Περιφέρεια κ.ά., ώστε να διασφαλιστεί η νομιμότητα.

Να σημειωθεί ότι το προεδρείο του Συνδέσμου επιθυμεί να προστατεύονται οι νόμιμοι επαγγελματίες αλλά και να βρεθεί μια λύση για όσους συνεχίζουν να εργάζονται παρανόμως…

Το θέμα θα απασχολήσει και τη Γενική Συνέλευση που προγραμματίζεται να γίνει στις 28 Ιανουαρίου, μαζί με την κοπή της πίτας.
 
 Συνδικαλιστικά
Σύνδεσμος Εγκαταστατών Υδραυλικών - Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων Βόλου & Περιχώρων: Ετοιμάζει δικαστικές προσφυγές κατά των Περιφερειών
Ομοσπονδία Ψυκτικών Ελλάδος: Ημερίδα για την ψύξη και τον κλιματισμό
Ο ΟΒΥΕ θα συμμετάσχει σε δύο Διεθνείς Εκθέσεις
Πραγματοποιήθηκε η τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Υδραυλικών Ν. Ηρακλείου
Σεμινάριο σε συνεργασία με την Grundfos Ελλάς ΑΕΒΕ
ΣΕΥΑ: Ενημέρωση για τις εργαστηριακές εξετάσεις ζητά από την Περιφέρεια Αττικής
ΟΒΥΕ & ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΥΔΡΑΥΛΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ:Πάταξη της παράτυπης - αδήλωτης εργασίας στον κλάδο των υδραυλικών
ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Υπεύθυνη δήλωση αδειούχου υδραυλικού
ΘΗΒΑ: Εκλογές Δ.Σ.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες