Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Σωματείων Θεσσαλονίκης
 Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου.

Τη συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος Ο.Β.Σ.Θ. κος Αθανάσιος Νικολόπουλος όπου στην εμπεριστατωμένη ομιλία του έκανε αναφορά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ΕΒΕ αναλύοντας τις θέσεις και τις προτάσεις της Ο.Β.Σ.Θ. όπως έχουν εκπονηθεί από τις έρευνες και τις μελέτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα στάθηκε στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη και η Β.Ε. και στις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί ο ρόλος τους.

Τέλος κάλεσε τις Διοικήσεις των Σωματείων να βρίσκονται δίπλα στην καινούργια Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΜΜΕ.

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Β.Σ.Θ. κος Καραπινίδης Γιάννης όπου, αναλύοντας τον πλούσιο Διοικητικό απολογισμό του έτους που μας πέρασε, έκανε αναφορά στις σημαντικότερες δράσεις της Διοίκησης.

Ακολούθησαν ο Αναπλ. Ταμίας κος Βαλασίδης Ευάγγελος και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κος Μεχανετζιδης Ευστάθιος με τα οικονομικά ζητήματα της Ο.Β.Σ.Θ.

Ξεχωριστός ήταν ο χαιρετισμός του Πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργου Καββαθά όπου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ειδικότερα επεσήμανε πόσο εύθραυστη είναι η ανάκαμψη της οικονομίας και πόσο αβέβαιη είναι η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων το επόμενο διάστημα ταυτίζοντας ταυτόχρονα τις θέσεις και τα προβλήματα όπως αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο της ΟΒΣΘ κον Αθανάσιο Νικολόπουλο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μικρές επιχειρήσεις και παρέθεσε μια σειρά από ρεαλιστικές προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσουν.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκε και ο αείμνηστος Πρόεδρος του Β.Ε.Θ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, προς τιμήν μας πέρασε από τις τελευταίες στιγμές της παραμονής του αναδεικνύοντας τον ρόλο των ΜΜΕ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος ξεχώρισε και ο χαιρετισμός του Τέως Προέδρου της Ο.Β.Σ.Θ. κου Γιάννη Παπαργύρη, όπου σε κλίμα έντονης συγκίνησης η Γενική Συνέλευση τον ανακήρυξε στη Θέση του Επίτιμου Προέδρου Ο.Β.Σ.Θ. για την πολυετή και εξαιρετική προσφορά του τόσο στην Ομοσπονδία μας όσο και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ΟΒΣΘ θα συνεχίσει και στο μέλλον τις προσπάθειές της με την καθοδήγηση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. έτσι ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα των ΜμΕ και να αντιμετωπισθούν, αναδεικνύοντας τον στρατηγικό ρόλο των ΜμΕ στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και την έξοδό της από την στασιμότητα.
 
 Επικαιρότητα
DIMCO: Παρουσίαση πρωτοποριακών καινούριων προϊόντων
Νέα Μελέτη του Ε.Μ.Π. αποδεικνύει τη συγκριτική υπεροχή επενδύσεων σε συστήματα ψύξης – θέρμανσης
CARAMONDANI HELLAS: Έμφαση στα καινοτόμα προϊόντα με νέα υλικά
ARISTON THERMO: Αισθητή παρουσία με νέα προϊόντα σε διεθνή έκθεση
ANDRIANOS: Επιτυχής η συμμετοχή της «Andrianos» στην έκθεση του κλάδου
Λεωφορεία της «Παύλος Ι. Κοντέλλης Α.Ε.Β.Ε» στο «στόλο» της ΕΛΑΣ
Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ο.Β.Σ.Θ. για την εκλογή της νέας διοίκησης και των αντιπροσώπων της
OLYMPIA ELECTRONICS A.E: Απόκτηση πιστοποιητικού από την CNBOP-PIB για τα φωτιστικά ασφαλείας
“Verde.Tec”: Ακόμα πιο δυνατή το 2019!
“Elec.Tec 2018”: Ο απόλυτος επαγγελματικός θεσμός!
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες