Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Σωματείων Θεσσαλονίκης
 Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου.

Τη συνέλευση άνοιξε ο Πρόεδρος Ο.Β.Σ.Θ. κος Αθανάσιος Νικολόπουλος όπου στην εμπεριστατωμένη ομιλία του έκανε αναφορά σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν τους ΕΒΕ αναλύοντας τις θέσεις και τις προτάσεις της Ο.Β.Σ.Θ. όπως έχουν εκπονηθεί από τις έρευνες και τις μελέτες του ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ.

Πιο συγκεκριμένα στάθηκε στο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει η Θεσσαλονίκη και η Β.Ε. και στις δράσεις που πρέπει να γίνουν για να αναβαθμιστεί ο ρόλος τους.

Τέλος κάλεσε τις Διοικήσεις των Σωματείων να βρίσκονται δίπλα στην καινούργια Διοίκηση της Ο.Β.Σ.Θ. για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των ΜΜΕ.

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Β.Σ.Θ. κος Καραπινίδης Γιάννης όπου, αναλύοντας τον πλούσιο Διοικητικό απολογισμό του έτους που μας πέρασε, έκανε αναφορά στις σημαντικότερες δράσεις της Διοίκησης.

Ακολούθησαν ο Αναπλ. Ταμίας κος Βαλασίδης Ευάγγελος και ο Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής κος Μεχανετζιδης Ευστάθιος με τα οικονομικά ζητήματα της Ο.Β.Σ.Θ.

Ξεχωριστός ήταν ο χαιρετισμός του Πρόεδρου της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. κ. Γιώργου Καββαθά όπου εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για το παρόν και το μέλλον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Ειδικότερα επεσήμανε πόσο εύθραυστη είναι η ανάκαμψη της οικονομίας και πόσο αβέβαιη είναι η θέση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων το επόμενο διάστημα ταυτίζοντας ταυτόχρονα τις θέσεις και τα προβλήματα όπως αναφέρθηκαν από τον Πρόεδρο της ΟΒΣΘ κον Αθανάσιο Νικολόπουλο.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις προκλήσεις που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι μικρές επιχειρήσεις και παρέθεσε μια σειρά από ρεαλιστικές προτάσεις που πρέπει να υιοθετήσουν.

Στην Συνέλευση παραβρέθηκε και ο αείμνηστος Πρόεδρος του Β.Ε.Θ. Παπαδόπουλος Παναγιώτης, προς τιμήν μας πέρασε από τις τελευταίες στιγμές της παραμονής του αναδεικνύοντας τον ρόλο των ΜΜΕ αλλά και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Τέλος ξεχώρισε και ο χαιρετισμός του Τέως Προέδρου της Ο.Β.Σ.Θ. κου Γιάννη Παπαργύρη, όπου σε κλίμα έντονης συγκίνησης η Γενική Συνέλευση τον ανακήρυξε στη Θέση του Επίτιμου Προέδρου Ο.Β.Σ.Θ. για την πολυετή και εξαιρετική προσφορά του τόσο στην Ομοσπονδία μας όσο και στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Η ΟΒΣΘ θα συνεχίσει και στο μέλλον τις προσπάθειές της με την καθοδήγηση της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. έτσι ώστε να αναδειχθούν τα προβλήματα των ΜμΕ και να αντιμετωπισθούν, αναδεικνύοντας τον στρατηγικό ρόλο των ΜμΕ στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας και την έξοδό της από την στασιμότητα.
 
 Επικαιρότητα
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Έργα ύδρευσης και διαχείρισης λυμάτων προϋπολογισμού 5.666.407,5 ευρώ
Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε: Παρουσιάσεις εργαλείων σε επαγγελματίες υδραυλικούς
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ
ΕΥΔΑΠ: Μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Αθηναίων για βιώσιμη διαχείριση του νερού
ΕΠΑΛ: Απόφαση για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων
ΚΟUVIDIS: Σεμινάριο σε συνεργασία με την «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ»
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Δημιουργία ψηφιακού ΓΕΜΗ
«Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε.» Νέες επενδύσεις για φυσικό αέριο στη Βόρεια Ελλάδα
LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΑΕ: Συμμετείχε στα διεθνή συνέδρια «Energy in Buildings»
ΔΕΣΦΑ: Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα
Δυο κορυφαίοι μετεωρολόγοι στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Daikin
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook