Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ImpexExpert: Δυναμική παρουσία της ελληνικής εταιρείας στην έκθεση του Μιλάνου
 Αισθητή ήταν η παρουσία της εταιρείας ImpexExpert στη διεθνή έκθεση του Μιλάνου το Μάρτιο του 2018, όπου έδωσε το δικό της στίγμα τόσο στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης αγορών για παραγωγικές επιχειρήσεις στην αγορά της Ευρώπης όσο και στην αντιπροσώπευση αυτών, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Στο περίπτερό της οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τις νέες συνεργασίες της και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει η εταιρεία, η οποία αποτελεί συνέχεια της AirSun Net, που ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2000 αντιπροσωπεύοντας και αναπτύσσοντας επιτυχώς για τις αγορές της νοτιοανατολικής Ευρώπης τον οίκο κατασκευής κλιματιστικών YUETU.

Η ImpexExpert είχε βραβευτεί από το εμπορικό επιμελητήριο Wenzhou - China το 2003, διότι στις αγορές ευθύνης της οι πωλήσεις του οίκου YUETU ξεπέρασαν τις 150.000 κλιματιστικές μονάδες (αξίας περίπου 75 εκ. ευρώ)!

Επίσης αντιπροσώπευε επιτυχώς τους οίκους Shinco (κινέζικο εργοστάσιο TV, DVD) στη ΝΑ Ευρώπη, Arca (ιταλικό εργοστάσιο λεβήτων αερίου) στην Ελλάδα και B&M (ιταλικό εργοστάσιο εξαρτημάτων κεντρικού κλιματισμού) επίσης στην Ελλάδα.

Από το 2010 έως και το 2017 συνεργάστηκε σε αποκλειστική βάση με τη Cherbros, αναλαμβάνοντας την οργάνωση των εξαγωγών της και πετυχαίνοντας την ανάπτυξή της σε 12 αγορές (Λίβανο, Ιορδανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Μολδαβία, Ουκρανία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Δανία και Αγγλία), με αποτέλεσμα τη συμμετοχή 30% των εξαγωγών στον συνολικό τζίρο της Cherbros το 2016.

Από το ξεκίνημα του 2017, η ImpexExert ανέλαβε την αντιπροσώπευση οίκων κυρίως για την αγορά της Ελλάδας, των Βαλκανίων και της Αν. Ευρώπης. Οίκοι με τους οποίους συνεργάζεται είναι οι:

ΝΤΜ Ιταλίας (ορειχάλκινα εξαρτήματα), VARISAN Ιταλίας (μπαταρίες), KEPO Σερβίας (χάλκινα εξαρτήματα), INDUSTRIAL INSTAL Ρουμανίας (PPr), T-FITTINGS Ελλάδας (ορειχάλκινα εξαρτήματα), HYDROSPIRAL Ελλάδας (σπιράλ ύδρευσης), KANELAKIS Ελλάδας (κυάθια / τσέρκι) και VANDF Κίνας (προϊόντα ύδρευσης / θέρμανσης).
 
 Επικαιρότητα
ΔΗΜΟΣ ΑΓ. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Έργα ύδρευσης και διαχείρισης λυμάτων προϋπολογισμού 5.666.407,5 ευρώ
Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε: Παρουσιάσεις εργαλείων σε επαγγελματίες υδραυλικούς
ΔΗΜΟΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης προϋπολογισμού 2,3 εκατ. ευρώ
ΕΥΔΑΠ: Μνημόνιο συνεργασίας με το Δήμο Αθηναίων για βιώσιμη διαχείριση του νερού
ΕΠΑΛ: Απόφαση για τα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων
ΚΟUVIDIS: Σεμινάριο σε συνεργασία με την «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ»
Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών: Δημιουργία ψηφιακού ΓΕΜΗ
«Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης - Θεσσαλίας Α.Ε.» Νέες επενδύσεις για φυσικό αέριο στη Βόρεια Ελλάδα
LG ELECTRONICS ΕΛΛΑΣ ΑΕ: Συμμετείχε στα διεθνή συνέδρια «Energy in Buildings»
ΔΕΣΦΑ: Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα
Δυο κορυφαίοι μετεωρολόγοι στη νέα τηλεοπτική καμπάνια της Daikin
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook