Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΔΕΣΦΑ: Νέα σύγχρονη εταιρική ιστοσελίδα
 Τη νέα εταιρική ιστοσελίδα www.desfa.gr εγκαινίασε ο Διαχειριστής του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ), στο πλαίσιο της διαρκούς αναβάθμισης των δομών του για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών.

Με εμπλουτισμένο περιεχόμενο, η νέα ιστοσελίδα αποτυπώνει τη σύγχρονη εικόνα της εταιρείας, προσφέροντας ενισχυμένη χρηστικότητα και επιτρέποντας την εύκολη πλοήγηση σε ένα φιλικό προς το χρήστη περιβάλλον.

Το σύνολο των πληροφοριών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του διαχειριστή παρουσιάζεται με εύληπτο τρόπο, ενώ παρέχεται στον επισκέπτη η δυνατότητα εξειδικευμένης αναζήτησης.

Στις διάφορες θεματικές κατηγορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την εταιρεία, για το Εθνικό Σύστημα Φυσικού Αερίου και για το ρυθμιστικό πλαίσιο που διέπει τη λειτουργία του.

Μέσα από διαδραστικούς χάρτες μπορούν οι επισκέπτες της ιστοσελίδας να αντλήσουν πληροφορίες για τα έργα που υλοποιούνται ή δρομολογούνται από τον ΔΕΣΦΑ στην Ελλάδα και διεθνώς, καθώς για τις προσφερόμενες από το διαχειριστή ρυθμιζόμενες και μη ρυθμιζόμενες υπηρεσίες.

Πλήρως ανανεωμένη με το σύνολο του οπτικοακουστικού υλικού είναι και η κατηγορία του Κέντρου Τύπου, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ενημέρωση των εκπροσώπων του Τύπου, ενώ μέσω της κατηγορίας «Εταιρική υπευθυνότητα» παρέχεται πληροφόρηση αναφορικά με την αξία που δημιουργεί ο ΔΕΣΦΑ για το σύνολο των κοινωνικών του εταίρων.

Η νέα ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη με τεχνολογία τελευταίου τύπου, προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να έχουν απόλυτα προσαρμοσμένη πρόσβαση από smartphone και tablet.

Το σχεδιασμό και την κατασκευή της ανέλαβε η εταιρεία Greek Geeks, με την καθοδήγηση της Διεύθυνσης Δραστηριοτήτων Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας του ΔΕΣΦΑ.
 
 Επικαιρότητα
LG Electronics Hellas: Παρουσίασε νέα αντλία θερμότητας
Andrianos: Έκπτωση σε σύστημα ενδοδαπέδιας θέρμανσης
Olympia Electronics A.E: Χορηγός δύο αθλητών
Heatmax: Με διαρκώς ανοδική πορεία, έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον
Oι τεχνολογίες και τα έργα σε smart cities στο επίκεντρο της 3ης “VERDE.TEC”
Θερμογκάζ Α.Ε.: Ποιότητα και υπευθυνότητα με ιστορία 43 χρόνων
Η Daikin Hellas «ξανα-ψηφίζει» Τ.Αρνιακό για τη νέα της καμπάνια
ΓΕΝΕΜ:Ενεργοποίησε το νέο ελληνικό brand name Cronus O’Ring
Θετικές αλλαγές στην Almeva Hellas OE
WILO: Κυκλοφόρησε τον πιο συμβατό κυκλοφορητή της αγοράς.
ΔΕΔΑ: Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη ΒΑ Ελλάδα
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook