Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Συγκροτήθηκε το ΔΣ της νέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης
 
Τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΤΕΚ,(από αριστερά προς τα δεξιά), Κώστας Σπανουδάκης, Νίκος Χάιδος, Μιχάλης Χατζημιχαηλίδης, Νίκος Πλάτσας, Τέλης Σέρτσος, Δήμος Μπούλγκουρας, και Δημήτρης Μπόμπος
Τα μέλη του ΔΣ της ΠΟΕΤΕΚ,(από αριστερά προς τα δεξιά), Κώστας Σπανουδάκης, Νίκος Χάιδος, Μιχάλης Χατζημιχαηλίδης, Νίκος Πλάτσας, Τέλης Σέρτσος, Δήμος Μπούλγκουρας, και Δημήτρης Μπόμπος

Σε θετικό κλίμα διεξήχθησαν την Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου οι εκλογές για την ανάδειξη του ΔΣ της νέας Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Καύσης (ΠΟΕΤΕΚ).
Πρόεδρος αναδείχτηκε ο Δημήτρης Μπόμπος, μέλος της Εστίας από την Αθήνα , α.αντιπρόεδρος ο Κώστας Σπανουδάκης, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη, β.αντιπρόεδρος ο Γιώργος Καλύβας, μέλος του Ηφαίστου από την Αθήνα,γ.γραμματέας ο Νίκος Χάιδος,μέλος του Ηφαίστου από την Αθήνα, ταμίας ο Δήμος Μπούλγκουρας, μέλος της Εστίας από την Αθήνα, βοηθός γ.γραμματέα ο Τέλης Σέρτσος, μέλος της Εστίας από την Αθήνα και τακτικά μέλη ο Νίκος Πλάτσας, μέλος Θέρμανσης από τη Λάρισα, ο Μιχάλης Χατζημιχαηλίδης, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη και ο Γιάννης Ρήγας, μέλος της Χαλκίδας, από τη Χαλκίδα.
Αναπληρωματικά μέλη εξελέγησαν ο Γιώργος Κοτσάνπαπας, μέλος Σερρών, από τις Σέρρες, ο Δημήτρης Φάφας, μέλος της Φλόγας από τα Ιωάννινα, ο Δημήτρης Κεσόγλου, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Νικολόπουλος, μέλος του Προμηθέα από τη Θεσσαλονίκη και ο Δημήτρης Τσίνης, μέλος της Φλόγας από τα Ιωάννινα.
Οι είκοσι υποψήφιοι για το ΔΣ κατέβηκαν με ενιαίο ψηφοδέλτιο, προερχόμενοι από τις δύο ενώσεις της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, των Ιωαννίνων, των Σερρών και της Χαλκίδας.
Οι εκλογές έγιναν στα γραφεία της Εστίας στην Αθήνα από τις 9 το πρωί έως τις 12 το μεσημέρι. Στην διαδικασία προσήλθαν 35 εκλεγμένοι εκπρόσωποι των 7 ενώσεων, οι οποίοι ψήφισαν για την ανάδειξη του ΔΣ.
Στη συνέχεια και πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, προηγήθηκε γενική συνέλευση των επτά ενώσεων, στην οποία διαφάνηκε η πρόθεσή τους να δουλέψουν ομαδικά για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.
Στην νεοσυσταθείσα ομοσπονδία αναμένεται σύντομα να προσχωρήσουν οι ενώσεις της Καβάλας και της Πάτρας. Καλή αρχή!
 
 Συνδικαλιστικά
Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Ν.Χανίων: Γιόρτασαν τον προστάτη άγιό τους.
Σύνδεσμος Υδραυλικών Ξάνθης: Προχωράει σε εκλογές
Σύνδεσμος Εργολάβων Υδραυλικών Ν. Θεσσαλονίκης: Καλώς ήρθε το αέριο
ΣΕΥΑ: Κινητοποίηση στις 31 Οκτωβρίου για φορολογικό-πλειστηριασμούς
Ενημέρωση με ουσία στην ημερίδα της ΟΒΥΕ
Βόλος: Στη μάχη της παράνομης εργασίας με όπλα 50.000 ενημερωτικά φυλλάδια
ΟΒΥΕ: Νέο Μητρώο Υλικών τον Οκτώβριο
ΣΕΗ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια σε φοιτητές που πρώτευσαν σε διεθνή διαγωνισμό
Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ: Εκστρατεία ενημέρωσης κατά της αδήλωτης εργασίας
ΠΙΕΡΙΑ: Το νέο ΔΣ του Συνδέσμου Εγκαταστατών Υδραυλικών Θερμικών & Κλιματιστικών Έργων αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook