Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Heatmax: Με διαρκώς ανοδική πορεία, έχει κάθε λόγο να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον
 


Μια βορειοελλαδίτικη εταιρεία που γεννήθηκε μέσα στην οικονομική κρίση και δραστηριοποιείται στον τομέα της θέρμανσης, με πρωτοποριακά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Η εταιρεία με την εμπορική ονομασία HeatMax ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2015, τολμώντας να μπει στον τομέα της θέρμανσης σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές που έχει περάσει ο κλάδος. Ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά με την αποκλειστική εισαγωγή των λεβήτων GRANT, ενός από τους μεγαλύτερους οίκους κατασκευής λεβήτων συμπύκνωσης πετρελαίου στην ευρωπαϊκή αγορά.
Σταδιακά, με την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών της, η HeatMax μετακινήθηκε σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις και συμπεριέλαβε στην γκάμα της έναν αξιόλογο αριθμό νέων προϊόντων, με στόχο τη μεγαλύτερη κάλυψη των αναγκών της αγοράς. Η επιλογή όλων των νέων προϊόντων έγινε με βάση την ποιότητα, την τεχνολογικά εξελιγμένη και πρωτοποριακή κατασκευή, καθώς και την ανταγωνιστική τιμή τους.
Όπως δηλώνει για την εταιρεία ο ηλεκτρολόγος μηχανικός & μηχανικός ηλεκτρολογικών υπολογιστών κ. Αγτζόγλου Γεώργιος, η HeatMax, με γνώμονα τις παραπάνω πρωτοβουλίες και καινοτόμες προσπάθειές της, κινούμενη μέσα στο έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον της θέρμανσης, μεγαλώνει τον κύκλο εργασιών της απολαμβάνοντας την αποδοχή και την επιλογή από την πλευρά των πελατών της.
Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Θεσσαλονίκης, στον οδικό άξονα που ενώνει την πόλη της Θεσσαλονίκης με τα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής (στο 12ο χλμ.), πλησίον του Mediterranean Cosmos.
Οι εγκαταστάσεις της εταιρείας αποτελούνται από τα γραφεία των στελεχών και της διοίκησης, καθώς και από τον εκθεσιακό χώρο όπου παρουσιάζονται τα προϊόντα της εταιρείας σε δύο ορόφους με εμβαδόν 280m2. Το ισόγειο και το υπόγειο της εταιρείας εξυπηρετούν τις ανάγκες της αποθήκευσης των προϊόντων.
Επιπλέον, η εταιρεία διαθέτει ένα σύγχρονο κέντρο εκπαίδευσης, στο οποίο είναι εγκατεστημένα δείγματα από το σύνολο των προϊόντων της, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες της να ενημερώνονται τόσο για αυτά όσο και για τον τρόπο σύνδεσής τους.
Μέσω του εξειδικευμένου τεχνικού προσωπικού και του σύγχρονου εργαστηρίου η HeatMax είναι σε θέση να καλύψει όλες τις ανάγκες των τεχνικών προβλημάτων που ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουν οι συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα.
Η HeatMax, από άποψη ανθρώπινου δυναμικού, είναι δομημένη στα πρότυπα των σύγχρονων εταιρειών καλύπτοντας όλες τις ανάγκες των πελατών της σε προϊόντα και υπηρεσίες.
Στελεχωμένη από ένα σύνολο εξειδικευμένων ατόμων με ιδιαίτερη εμπειρία στο χώρο της θέρμανσης, η HeatMax διαθέτει:
1. Δίκτυο πωλητών που καλύπτει όλες τις περιοχές της Ελλάδας. 2. Εξειδικευμένο τμήμα τεχνικής υποστήριξης των πελατών της με δυνατότητα πρόληψης και λύσης προβλημάτων, καθώς και με δυνατότητα σχεδιασμού και εφαρμογής ιδιαίτερα εξειδικευμένων τεχνικών για την ικανοποίηση κάθε αιτήματος από συνεργάτες. 3. Τμήμα logistics για τη διαχείριση των παραγγελιών προϊόντων και ανταλλακτικών και την έγκαιρη εξυπηρέτηση των πελατών. 4. Τμήμα λογιστηρίου για την έκδοση και παρακολούθηση όλων των παραστατικών και οικονομικών δεδομένων της εταιρείας.
Η HeatMax, στην προσπάθειά της να συμβάλει στην κάλυψη των αναγκών των πελατών της, έχει ένα μεγάλο αριθμό προϊόντων που στοχεύουν τις ανάγκες της σύγχρονης οικιακής θέρμανσης. Το σύνολο των προϊόντων που η εταιρεία εισάγει και διακινεί στον ελλαδικό και βαλκανικό χώρο είναι:
1. Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου και αερίου Saturn του οίκου KD Navien (South Korea). 2. Λέβητες συμπύκνωσης πετρελαίου του βρετανικού οίκου Grant. 3. Λέβητες αερίου συμπύκνωσης της εταιρείας Termet. 4. Αντλίες θερμότητας Chaffoteaux (Italy) της Ariston Group. 5. Λέβητες στερεών καυσίμων ξύλου και pellet (HeatMax). 6. Θερμοστάτες χώρου του ιταλικού οίκου Vemer και του πολωνικού οίκου Tech. 7. Μαγνητικά φίλτρα από το βρετανικό οίκο Grant και τα αντίστοιχα της HeatMax brand. 8. Χημικά προϊόντα καθαρισμού κυκλωμάτων θέρμανσης και βελτιωτικά του οίκου Sentinel.
 
 Επικαιρότητα
ΚΑΠΕ: Ελληνική συμμετοχή στο 18ο συμβούλιο του διεθνούς οργανισμού Ιrena στο Άμπου Ντάμπι
ΕΛΙΝΥΑΕ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ΟΑΕΔ στο 2ο πανελλήνιο συνέδριο
Διακρατικόs Αγωγός Φυσικού Αερίου -ΤAP
Πως το myPOS Go βοηθάει τους θερμοϋδραυλικούς.
LG Electronics: Ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης
PALAPLAST Α.Ε: Σωλήνες Palatherm PEXb
Διανομή ξυλείας θέρμανσης από το δήμο Ηρακλείου σε ευπαθείς ομάδες
Αυτά είναι τα αρδευτικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Υπουργείο Υποδομών: Προχωρά άμεσα το πλάνο υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων
Παναγιώτης Νίκας: Υπέγραψε δράση αντιπλημμυρικής προστασίας
Πρόσκληση για έργα ύδρευσης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook