Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Θερμογκάζ Α.Ε.: Ποιότητα και υπευθυνότητα με ιστορία 43 χρόνων
 


Η «Θερμογκάζ Α.Ε.» είναι μία εισαγωγική, εμπορική και τεχνική εταιρεία συστημάτων θέρμανσης, ψύξης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης. Ιδρύθηκε το 1975 και από τότε αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα και στην Κύπρο τον γερμανικό οίκο Vaillant. Σήμερα, πέρα από την Vaillant, αντιπροσωπεύει μια σειρά από ευρωπαϊκά εργοστάσια, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο σουηδικός οίκος NIBE. <
Η Vaillant GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές λεβήτων, αντλιών θερμότητας και ηλιοθερμικών συστημάτων στον κόσμο. Με έδρα και 5 εργοστάσια στη Γερμανία, η Vaillant διαθέτει πλήρη συστήματα με πετρέλαιο, φυσικό αέριο και υγραέριο, ηλιοθερμικά, γεωθερμικά, κ.ά. Οι συσκευές της Vaillant διακρίνονται για την ποιότητα, τον κορυφαίο σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνουν και την αξιοπιστία τους.
Η NIBE είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές αντλιών θερμότητας παγκοσμίως. Με έδρα και εργοστάσιο στην Σουηδία, η NIBE παράγει αντλίες θερμότητας για θέρμανση, ψύξη και παραγωγή ζεστού νερού. Είτε πρόκειται για γεωθερμικές αντλίες είτε για αντλίες αέρα / νερού ή νερού / νερού, οι αντλίες θερμότητας της ΝΙΒΕ καλύπτουν κάθε ανάγκη, τόσο σε μικρά όσο και σε μεγάλα κτίρια, όπως είναι τα ξενοδοχεία. Η «Θερμογκάζ Α.Ε.» στεγάζεται σε ιδιόκτητο κτίριο 1.200 τ.μ. στην Παλλήνη Αττικής, και διαθέτει επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό ειδικευμένο στις εφαρμογές αερίων καυσίμων και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (γεωθερμίας, ηλιοθερμίας και φωτοβολταϊκών [Α.Π.Ε.]). Έχοντας άριστη κατάρτιση και πολυετή πείρα, μπορεί να προτείνει και να εφαρμόσει εγκαταστάσεις αέριων καυσίμων, αντλιών θερμότητας και Α.Π.Ε., επιτυγχάνοντας την αποδοτικότερη, ασφαλέστερη και οικονομικότερη λύση για τη θέρμανση, το δροσισμό χώρων και την παροχή ζεστού νερού.
Από το 2000 είναι αποκλειστικά εταιρεία χονδρικής πώλησης με εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Τα καταστήματα και οι εγκαταστάτες με τους οποίους συνεργάζεται, εκπαιδεύονται τακτικά για τα προϊόντα της «Θερμογκάζ Α.Ε.» σε ειδικά σεμινάρια που πραγματοποιούνται στην έδρα της, ενώ συχνά πραγματοποιούνται και εκπαιδευτικά ταξίδια στη Γερμανία και στη Σουηδία για περαιτέρω επιμόρφωση.
Η «Θερμογκάζ Α.Ε.» βρίσκεται και εμπορικά πάντα κοντά στα καταστήματα και τους εγκαταστάτες της, φροντίζοντας για προσφορές και πολλαπλές προωθητικές ενέργειες. Από το 2009 η «Θερμογκάζ Α.Ε.» αποτελεί ένα από τα πλέον ενεργά μέλη της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων Θέρμανσης και Ενέργειας (ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε).
Από το 1974 έως σήμερα η «Θερμογκάζ Α.Ε.» έχει εγκαταστήσει συσκευές αερίου σε χιλιάδες οικίες και έχει αναλάβει μεγάλα έργα, όπως είναι η αντικατάσταση συσκευών φωταερίου με αντίστοιχες φυσικού αερίου στην ΕΠΑ Αττικής το 1984, η εγκατάσταση επιτοίχιων λεβήτων στο Ολυμπιακό χωριό το 2002, η εγκατάσταση καυστήρων μεικτής καύσεως στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο το 2005 και πολλά άλλα.
Επίσης τα ξενοδοχεία «Marpunta» στην Αλόννησο , «Neptune» στην Κω και «Epirus Palace» στα Ιωάννινα, καθώς και το Παιδικά Χωριό SOS στη Βάρη, αποτελούν παραδείγματα για επιτυχημένες εγκαταστάσεις συστημάτων ψύξης, θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσεως , αντλιών θερμότητας και λεβήτων υγραερίου.
Όλα αυτά τα χρόνια από την ίδρυσή της, η «Θερμογκάζ Α.Ε.» στηρίχτηκε στην ποιότητα, στην υψηλή τεχνολογία και στην υπευθυνότητα. Τα συστήματα που διαθέτει είναι ποιοτικά και καλύπτονται από πλήρη και άμεση τεχνική υποστήριξη ενώ υπάρχει άμεση διαθεσιμότητα σχεδόν όλων των ανταλλακτικών που απαιτούνται. Επίσης, το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης της εταιρείας είναι σε θέση να δώσει άμεσα λύση σε κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, καθώς είναι άριστα εκπαιδευμένο.
Έχοντας να επιδείξει δεκάδες χιλιάδες ικανοποιημένους χρήστες, δικαιώνεται η σημασία που δίνεται στην τεχνική υποστήριξη των συσκευών πριν αλλά και μετά από την πώληση, γεγονός που αποτελεί έναν βασικό παράγοντα επιτυχίας της «Θερμογκάζ Α.Ε.» στα 43 χρόνια της λειτουργίας της.
 
 Επικαιρότητα
WATT+VOLT: «έξυπνη» υπηρεσία καταγραφής και διαχείρισης ενέργειας smart energy
Αποτελεσματικά μοντέλα διαχείρισης απορριμμάτων στην 4η διεθνή “Verde.tec”
Σύνδεσμος Εγκαταστατών Αδειούχων Υδραυλικών νομού Λασιθίου: Με επιτυχία διεξήχθη η ετήσια γενική συνέλευση στην Ιεράπετρα
EMCE 2019 Ενδιαφέροντα συμπεράσματα από το παγκόσμιο συνέδριο για την αειφόρο ανάπτυξη στο Τόκυο
ΔΕΛΤΑ ΤΕΧΝΙΚΗ και MITSUBISHI ELECTRIC
One-stop-shop στον κλιματισμό υψηλών προδιαγραφών
ΔΕΗ: Ολοκληρώθηκε η εξαγορά του 45% αιολικών πάρκων της Volterra
«Έξυπνο» ραντεβού στην Αθήνα για υγρά απόβλητα
Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στο Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο
ΕΥΑΘ: Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Γιάννης Κρεστενίτης
Grundfos: Καμπάνια για το περιβάλλον
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook