Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
LG Electronics Hellas: Παρουσίασε νέα αντλία θερμότητας
 


Στην κατάμεστη αίθουσα Φάρος του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, έγινε τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 η ανακοίνωση της κυκλοφορίας της πρώτης στον κόσμο αντλίας θερμότητας τύπου Monobloc με φιλικό προς το περιβάλλον ψυκτικό υγρό R32 από την LG Electronics Hellas.
Η LG Therma V R32 Monobloc, εξασφαλίζει ακόμα υψηλότερες αποδόσεις, έξυπνες λειτουργίες για απομακρυσμένη διαχείριση μέσω της κινητής συσκευής του χρήστη και χρήσης και δυνατότητα παραγωγής ζεστού νερού έως 65ο C, ενώ πληρεί τους αυστηρούς περιβαλλοντικούς ευρωπαϊκούς κανονισμούς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν στελέχη τεχνικών εταιρειών, μηχανικοί, έμποροι ειδών θέρμανσης και κλιματισμού, δημοσιογράφοι και άλλοι.
Παρουσιαστές της εκδήλωσης ήταν οι ηθοποιοί Λάμπρος Φισφής και Ζήσης Ρούμπος οι οποίοι ως γνήσιοι εκπρόσωποι της stand up comedy έδωσαν με το δικό τους μοναδικό τρόπο τα χαρακτηριστικά της νέας αντλίας, βάζοντας στο παιχνίδι όλους τους παρευρισκόμενους οι οποίοι μέσα απ΄ένα «παιχνίδι» διασκέδασαν μαθαίνοντας.
Για την ομιλία καλωσορίσματος των παρευρισκομένων επιστρατεύθηκε ο κ. Peter Verkempynck Vice President Air Solutions Head of Sales, LG Electronics B2B Europe ο οποίος υπογράμμισε πως «η LG θα συνεχίσει να προσφέρει πρώτη καινοτόμες λύσεις που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες των πελατών τους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο. Είμαστε η πρώτη εταιρεία στον κόσμο που κατασκευάζει αντλίες θερμότητας τύπου Monobloc με ψυκτικό υγρό R32 και δημιουργούμε ένα νέο ορόσημο στη βιομηχανία λύσεων θέρμανσης».
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ.Γιάννης Μαντάς από την LG Electronics Hellas, Εμπορικός Διευθυντής LG Business Solutions ο οποίος καλωσόρισε με τη σειρά του τους καλεσμένους και σημείωσε πως «η ενσωμάτωση στο χαρτοφυλάκιο μας με προϊόντα R32 είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για εμάς στην ελληνική αγορά καθώς θα συμβάλουμε τόσο στην εξοικονόμηση πόρων των επιχειρήσεων και του τελικού καταναλωτή όσο και στη μείωση του αντίκτυπου που έχει ο κλιματισμός στο περιβάλλον μας».
Ακολούθησε η παρουσίαση της αντλίας θερμότητας Therma V tm R32 Monobloc και των πλεονεκτημάτων της από μηχανικούς στελέχη της LG Electronics Hellas, τον κ. Χρήστο Γκέκα, Air Solutions Academy Supervisor, Μηχανολόγο Μηχανικό, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον κ. Διονύση Σολδάτο, Air Solutions Sales Engineer, Μηχανολόγο Μηχανικό, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, τον κ. Χάρη Μάρκογλου, Air Solutions Sales Engineer, Μηχανολόγο Μηχανικό, Πολυτεχνική Σχολή Αριστοτελείου Πανεπιστημίου και την κα Βιβή Κουτσογιάννη, Air Solutions Spec In Supervisor, Μηχανολόγο μηχανικό για τις προϊοντικές παρουσιάσεις της πρωτοποριακής αντλίας θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc.
Στη συνέχεια της εκδήλωσης οι καλεσμένοι παρακολούθησαν μία μοναδική χορογραφία με θέμα την αιώνια μάχη μεταξύ του χειμώνα και του καλοκαιριού – μια μάχη που φυσικά κέρδισε το καλοκαίρι και η αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Monobloc, ενώ η βραδιά έκλεισε με ελαφρύ δείπνο στους προσκεκλημένους.
Η αντλία θερμότητας Therma V R32 Monobloc είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα από τον Σεπτέμβριο του 2018. .
 
 Επικαιρότητα
ΚΑΠΕ: Ελληνική συμμετοχή στο 18ο συμβούλιο του διεθνούς οργανισμού Ιrena στο Άμπου Ντάμπι
ΕΛΙΝΥΑΕ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ΟΑΕΔ στο 2ο πανελλήνιο συνέδριο
Διακρατικόs Αγωγός Φυσικού Αερίου -ΤAP
Πως το myPOS Go βοηθάει τους θερμοϋδραυλικούς.
LG Electronics: Ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης
PALAPLAST Α.Ε: Σωλήνες Palatherm PEXb
Διανομή ξυλείας θέρμανσης από το δήμο Ηρακλείου σε ευπαθείς ομάδες
Αυτά είναι τα αρδευτικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Υπουργείο Υποδομών: Προχωρά άμεσα το πλάνο υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων
Παναγιώτης Νίκας: Υπέγραψε δράση αντιπλημμυρικής προστασίας
Πρόσκληση για έργα ύδρευσης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook