Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ΓΕΝΕΜ: Ποιοτικοί ταχυθερμαντήρες και θερμοπομποί στην ελληνική αγορά
 Η ΓΕΝΕΜ είναι εισαγωγική και εξαγωγική εταιρεία, και απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της ελληνικής αγοράς επί σαράντα πέντε χρόνια.


Πλήθος επαγγελματιών του χώρου θεωρούν τη ΓΕΝΕΜ κορυφαία εταιρεία στον ελληνικό χώρο όσον αφορά τους ταχυθερμαντήρες και την ηλεκτρική θέρμανση, καθώς διαθέτει θερμοπομπούς, ηλεκτρικούς λέβητες και συστήματα υπέρυθρης θέρμανσης.

Ωστόσο αρκετά υψηλά μερίδια στην αγορά έχουν και τα υπόλοιπα προϊόντα της, όπως τα φίλτρα νερού, οι αφυγραντήρες, οι θερμομεικτικές διατάξεις ηλιακών, οι μειωτές πίεσης νερού κ.ά.

Ποια όμως είναι τα χαρακτηριστικά της ΓΕΝΕΜ που της δίνουν κυρίαρχη θέση στον κλάδο της;

Ένα απ’ αυτά είναι ότι τα προϊόντα της διαθέτουν σύγχρονο σχεδιασμό και νέα τεχνολογία, καθώς και ότι τα εργοστάσια με τα οποία συνεργάζεται είναι κορυφαία και με μεγάλο όγκο πωλήσεων, με αποτέλεσμα να σχεδιάζουν και να παράγουν νέα και σύγχρονα μοντέλα.

Η ΓΕΝΕΜ παρακολουθεί τις εξελίξεις και τις μεταφέρει στην ελληνική αγορά κρατώντας ψηλά τον πήχη, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το τριφασικό μοντέλο ταχυθερμαντήρα Clage (inverter) DCX 18-27.

Τα προϊόντα της διακρίνονται για την ποιότητα και τις υψηλές προδιαγραφές τους, διαθέτοντας όχι μόνο την απαραίτητη σήμανση CE αλλά και πλήθος γερμανικών ή αγγλικών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων (VDE, BS, BEAB κλπ.). Με τον τρόπο αυτό η ΓΕΝΕΜ κερδίζει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.

Η άριστη ποιότητα των προϊόντων της ΓΕΝΕΜ συνδυάζεται ιδανικά με τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές με τις οποίες τα διαθέτει στην αγορά, συνδυασμός που κερδίζει τον πελάτη και τον αφήνει ικανοποιημένο από την αγορά του. Χάρη μάλιστα στα επαρκή αποθέματα προϊόντων, επιτυγχάνεται πλήρης κάλυψη της ζήτησης, σε ποσοστό 99,9%.

Οι παραγγελίες παραδίδονται ταχύτατα με αυτοκίνητα της εταιρείας σε όλους τους συνεργάτες εντός Αττικής (εκτός από απομακρυσμένες περιοχές), και με ελάχιστη επιβάρυνση όπου η παράδοση γίνεται μέσω πρακτορείων ή courier.

Φυσικά παρέχεται εγγύηση των προϊόντων και σε ορισμένες περιπτώσεις για πέντε ή και δέκα χρόνια, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις υπάρχει και πλήρης κάλυψη. Επιπλέον παρέχονται σαφείς οδηγίες στα ελληνικά, τόσο για το χρήστη όσο και για τον εγκαταστάτη, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται πλήρης κατανόηση και σωστή τοποθέτηση και χρήση των συσκευών.

Μεγάλη ποικιλία

Το εύρος των προϊόντων της ΓΕΝΕΜ είναι αρκετά μεγάλο. Για παράδειγμα, εισάγει ηλεκτρικούς ταχυθερμαντήρες όλων των τύπων (μονοφασικούς, διφασικούς, τριφασικούς), για όλες τις χρήσεις (για μπάνιο, ντουζ, νιπτήρα και νεροχύτη) και από πέντε ευρωπαϊκά εργοστάσια, καθώς και θερμοπομπούς (διαφόρων kW και design) από τέσσερις Ευρωπαίους κατασκευαστές.

Οι ταχυθερμαντήρες της ΓΕΝΕΜ ανήκουν στην ενεργειακή κλάση «Α» (ενώ ο κλασικός θερμοσίφωνας ανήκει στην κλάση «D»), με συγκεκριμένα μοντέλα ταχυθερμαντήρων να διαθέτουν inverter και να είναι 30-40% οικονομικότερα από την κλάση «Α» (π.χ. το μονοφασικό CLAGE CEX 6-9 και τα τριφασικά CEX 11-13, DEX 18-27 και DCX 18-27).

Πριν λίγους μήνες μάλιστα εμπλουτίστηκε η γκάμα των ταχυθερμαντήρων της ΓΕΝΕΜ με νέα ηλεκτρονικά μοντέλα Clage 11, 13,5, 18, 21, 24 και 27 kW αλλά και με οικονομικότερα μοντέλα για νιπτήρα και κουζίνα της Wijas, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα.

Οι συγκεκριμένοι ταχυθερμαντήρες καλύπτουν τις ανάγκες σε ζεστό νερό όλες τις εποχές του χρόνου, αυτόνομα ή σε συνεργασία με άλλα συστήματα (π.χ. με ηλιακούς, boiler κλπ.), καθώς υπάρχει δυνατότητα σύνδεσης εν σειρά.

Παράλληλα η ΓΕΝΕΜ δίνει λύση σε διαχρονικά προβλήματα υγρασίας ή καθαρότητας του νερού με αφυγραντήρες και φίλτρα πόσιμου νερού ή προστασίας δικτύου, ενώ προσφέρει και εποχιακά προϊόντα όπως για παράδειγμα θερμοπομπούς, οι οποίοι αποτελούν μια εναλλακτική μορφή θέρμανσης το χειμώνα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας δίνει προτεραιότητα στον πελάτη και τον καθοδηγεί στην ορθότερη επιλογή προϊόντος σύμφωνα με τις ανάγκες του. Για το σκοπό αυτό η ΓΕΝΕΜ παρέχει στα τμήματα πωλήσεων των συνεργατών της –ή ακόμη και στον ίδιο τον πελάτη σε ορισμένες περιπτώσεις– τη δυνατότητα επικοινωνίας με τους εξειδικευμένους πωλητές της, για ασφαλή ενημέρωση.

Η μακρόχρονη εμπειρία της ΓΕΝΕΜ καθώς και η απίστευτη ευελιξία της επιτυγχάνουν άμεση επίλυση οποιουδήποτε εμπορικού ή τεχνικού θέματος, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι η ΓΕΝΕΜ παρέχει εκπαίδευση όχι μόνο στο προσωπικό της αλλά και στους συνεργάτες της.

Μετά την πώληση παρέχεται πλήρης τεχνική υποστήριξη από το τεχνικό τμήμα της εταιρείας, το οποίο απαρτίζεται από εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι ανήκουν στο έμψυχο δυναμικό της και πραγματοποιούν εγκατάσταση ή επισκευή των συσκευών είτε στο χώρο του πελάτη είτε στο εργαστήριο της εταιρείας. Παράλληλα η ΓΕΝΕΜ παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη και τηλεφωνικά, για κάλυψη των αναγκών κατά την εγκατάσταση, δίνοντας πρόσθετες τεχνικές οδηγίες όπου αυτό απαιτείται.

Η φερεγγυότητα της ΓΕΝΕΜ αποδεικνύεται από την επιτυχημένη πορεία της, η οποία συνεχίζεται απρόσκοπτα για πέμπτη δεκαετία, με την εμπιστοσύνη της αγοράς να αποτελεί κινητήριο μοχλό της εταιρείας.
 
 Επικαιρότητα
ΚΑΠΕ: Ελληνική συμμετοχή στο 18ο συμβούλιο του διεθνούς οργανισμού Ιrena στο Άμπου Ντάμπι
ΕΛΙΝΥΑΕ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ΟΑΕΔ στο 2ο πανελλήνιο συνέδριο
Διακρατικόs Αγωγός Φυσικού Αερίου -ΤAP
Πως το myPOS Go βοηθάει τους θερμοϋδραυλικούς.
LG Electronics: Ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης
PALAPLAST Α.Ε: Σωλήνες Palatherm PEXb
Διανομή ξυλείας θέρμανσης από το δήμο Ηρακλείου σε ευπαθείς ομάδες
Αυτά είναι τα αρδευτικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Υπουργείο Υποδομών: Προχωρά άμεσα το πλάνο υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων
Παναγιώτης Νίκας: Υπέγραψε δράση αντιπλημμυρικής προστασίας
Πρόσκληση για έργα ύδρευσης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook