Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Υδάτωρ: Δωρεάν παροχή υπηρεσιών και προμηθειών στα νοσοκομεία της χώρας
 


Η κορυφαία ελληνική εταιρεία ΥΔΑΤΩΡ Α.Ε., προστίθεται στην αλυσίδα αλληλεγγύης δημόσιων και ιδιωτικών φορεών για την αντιμετώπιση της πανδημίας του convid-19 ανακοινώνοντας την προσφορά δωρεάν υπηρεσιών και προμηθειών στα νοσοκομειακά ιδρύματα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, απευθυνόμενη σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ενημερώνει πως από σήμερα και μέχρι την λήξη των μέτρων (άνοιγμα καταστημάτων), αναλαμβάνει ΔΩΡΕΑΝ την επισκευή πάσης φύσεως αντλιών νερού ή λυμάτων. Η επισκευή θα γίνεται άμεσα είτε από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας είτε από τους κατά τόπους συνεργάτες της, σε κάθε περίπτωση χωρίς καμία χρέωση για το νοσοκομείο.

Σε περίπτωση δε που η επισκευή δε καθίσταται δυνατή, η ΥΔΑΤΩΡ δεσμεύεται στην άμεση προμήθεια, επίσης ΔΩΡΕΑΝ, νέου αντίστοιχου προϊόντος.

Τα αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται είτε απευθείας στα κεντρικά της εταιρείας (τηλεφωνικά στον αριθμό 2108010002 ή μέσω mail στη διεύθυνση hospitalcare@idator.gr) καθώς και μέσω των άμεσων τεχνικών συνεργατών των νοσοκομείων οι οποίοι θα συνεργάζονται με την Υδάτωρ για την πιο σύντομη επίλυση της βλάβης.

Το νερό, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο, είναι απαραίτητο τόσο για την προσωπική υγιεινή όσο και για την καθαριότητα των χώρων στους ευαίσθητους χώρους των νοσοκομείων. Στόχος είναι η συνδρομή της ΥΔΑΤΩΡ στην εύρυθμη λειτουργία των νοσοκομείων μέσω της επιτάχυνσης των διαδικασιών (ιδιαίτερα στα δημόσια νοσοκομεία που υπάρχουν χρονοβόρες διαδικασίες) και της απερίσπαστης εργασίας του προσωπικού στην αντιμετώπιση της πανδημίας του convid-19.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Γιώργος Ευστρατιάδης δήλωσε τα παρακάτω: Υπηρετούμε το νερό τα τελευταία 50 χρόνια και πιστεύουμε ότι μόνο η ίδια η ζωή είναι σημαντικότερη από το νερό. Είναι υποχρεώσή μας αυτή τη περίοδο, να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που αγωνίζονται καθημερινά για την ζωή μας και να διευκολύνουμε την καθημερινότητά τους. Τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα και ευχόμαστε καλή δύναμη στο έργο τους.
 
 Επικαιρότητα
ΚΑΠΕ: Ελληνική συμμετοχή στο 18ο συμβούλιο του διεθνούς οργανισμού Ιrena στο Άμπου Ντάμπι
ΕΛΙΝΥΑΕ: Ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον ΟΑΕΔ στο 2ο πανελλήνιο συνέδριο
Διακρατικόs Αγωγός Φυσικού Αερίου -ΤAP
Πως το myPOS Go βοηθάει τους θερμοϋδραυλικούς.
LG Electronics: Ολοκληρωμένες λύσεις θέρμανσης
PALAPLAST Α.Ε: Σωλήνες Palatherm PEXb
Διανομή ξυλείας θέρμανσης από το δήμο Ηρακλείου σε ευπαθείς ομάδες
Αυτά είναι τα αρδευτικά έργα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου
Υπουργείο Υποδομών: Προχωρά άμεσα το πλάνο υλοποίησης αντιπλημμυρικών έργων
Παναγιώτης Νίκας: Υπέγραψε δράση αντιπλημμυρικής προστασίας
Πρόσκληση για έργα ύδρευσης στο ΠΕΠ Πελοποννήσου
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook