Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
LG: Ολοκληρωμένες λύσεις κλιματισμού στο Blue Lagoon Group
 Το τμήμα Business Solutions της LG Electronics (LG) συνεργάστηκε με το 4 αστέρων θέρετρο Blue Lagoon Ocean Hotel στην Κω για τον εξοπλισμό και την εγκατάσταση ολοκληρωμένης LG ξενοδοχειακής εφαρμογής με LG Smart Pro Centric λύση και σύστημα επαγγελματικού κλιματισμού με σκοπό να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διακοπών στους επισκέπτες.

Το καινούργιο all inclusive ξενοδοχείο διαθέτει εγκαταστάσεις σχεδιασμένες για μοναδική εμπειρία σε ρομαντικό περιβάλλον και χαλαρή ατμόσφαιρα, παρέχοντας εξαιρετικό επίπεδο φιλοξενίας. Τα προηγμένα χαρακτηριστικά των επαγγελματικών προϊόντων της LG, η συνολική συνεργασία της εταιρείας με το Blue Lagoon Ocean Hotel, καθώς και ο συνδυασμός λύσεων για τις ανάγκες σε ξενοδοχειακές τηλεοράσεις και επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού, οδήγησαν την τουριστική μονάδα στην επιλογή της LG ως ιδανικό συνεργάτη για την παροχή λύσεων υψηλής ποιότητας.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η LG ανέλαβε τον εξοπλισμό του ξενοδοχείου με 206 ξενοδοχειακές τηλεοράσεις Pro Centric Smart της σειράς LV761H και EU961H, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα LG Pro:Centric SMART και digital signage WebOS monitor της σειράς SM5KE που διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης περιεχομένου επιτρέποντας στο χρήστη να επεξεργάζεται και να αναπαράγει περιεχόμενο χωρίς ξεχωριστό υπολογιστή.

Επιπλέον, η LG ανέλαβε την προμήθεια και εγκατάσταση κεντρικού ξενοδοχειακού συστήματος κλιματισμού VRF LG Multi V με εσωτερικές μονάδες αεραγωγών, καθώς και 6 μονάδες LG Hydrokit υψηλών θερμοκρασιών για παραγωγή ζεστού νερού χρήσης συνδυασμένης ταυτόχρονης λειτουργίας ανάκτησης Θερμότητας (Heat recovery) από την ψύξη των δωματίων καλύπτοντας το σύνολο των αναγκών του ξενοδοχείου. Οι ολοκληρωμένες λύσεις της LG εξασφαλίζουν ιδανικό κλίμα και άνετη και ευχάριστη διαμονή στο ξενοδοχείο χάρη στον χαμηλό θόρυβο των εσωτερικών μονάδων κρυφού τύπου/αεραγωγών που τοποθετούνται στα δωμάτια.
 
 Τεχνικά Θέματα
Υποθαλάσσιος αγωγός υδροδότησης της Αίγινας: Στην τελική ευθεία η κατασκευή του
Ολοκληρωμένες λύσεις επαγγελματικού κλιματισμού της LG Electronics για τα γυμναστήρια ALTERLIFE
Ενδιαφέρον και αντιδράσεις μετά το άρθρο για το κόστος παραγωγής ζεστού νερού χρήσης
Σταδιακές αλλαγές στα ψυκτικά αέρια σε ψύξη / θέρμανση
Αφυγραντήρες: Διώχνουν την υγρασία, θωρακίζουν την υγεία
Θερμαντικά σώματα λουτρού : Σε διαρκή ζήτηση και συνεχή εξέλιξη
Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού: Έως και 40% φθηνότερο ζεστό νερό με τη βοήθεια του χαλκού
Πυρασφάλεια – Πυροπροστασία: Μόνιμο υδροδοτικό πυροσβεστικό δίκτυο
Θερμοδοχεία απλής, διπλής και τριπλής ενέργειας: Ανάλυση κόστους παραγωγής ζεστού νερού χρήσης ανάλογα με το μέσο θερμότητας
Επεξεργασία νερού με αντίστροφη ώσμωση
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook