Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
ANZENTA
 


MCE 2014: Το ραντεβού των κορυφαίων του κλάδου

Με πυρετώδεις ρυθμούς προχωρά η διοργάνωση της MCE - MOSTRA Convegno Expocomfort για το 2014, μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις που αφορά την Θέρμανση, Ψύξη, Νερό και Ενέργεια σε διεθνές επίπεδο. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο 18-21 Μαρτίου 2014 στο εκθεσιακό χώρο FIERA MILANO . Κορυφαίες εταιρείες με προϊόντα και λύσεις για την θέρμανση, ψύξη, υλικά, επεξεργασία νερού, και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα είναι οι αδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές της MCE 2014. Μέχρι στιγμής 1600 εταιρείες έχουν επιβεβαιώσει την συμμετοχή τους εκ των οποίων το 37% αφορά εταιρείες από 51χώρες εκτός της Ιταλίας. Στην προηγούμενη διοργάνωση του 2012 οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 2100 εταιρείες και η επισκέπτες άγγιξαν τις 155.301 από τους οποίους οι 35.342 προέρχονταν από 136 χώρες. Η MCE ιδρύθηκε το 1960 ως η πρώτη εμπορική έκθεση της Ιταλίας, και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα περισσότερο από 50 χρόνια.

31η Infacoma - 6η Energy Tech 13 - 16 Φεβρουαρίου 2014

Με βασικότερους στόχους της την αύξηση της επισκεψιμότητας, την ενίσχυση του διεθνούς χαρακτήρα της μέσω της αύξησης ξένων αγοραστών και την στοχευμένη προβολή της τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό, η 31η Infacoma ανοίγει την αυλαία της στις 13 Φεβρουαρίου και ως τις 16 Φεβρουαρίου, αναμένεται να αποτελέσει το κέντρο των εξελίξεων στην ελληνική αγορά και όχι μόνο, όσον αφορά τα δομικά προϊόντα και υλικά. Παράλληλα με την 31η INFACOMA 2014 θα λειτουργήσει και η 6η ENERGY TECH, δημιουργώντας νέες προσδοκίες ενός επιτυχημένου δίδυμου εκθέσεων.

Στη μέχρι τώρα πορεία της έχει καταγραφεί ως η μεγαλύτερη και σημαντικότερη διεθνής έκθεση δομικών υλικών, κατέχοντας δεσπόζουσα θέση τόσο στην εσωτερική εκθεσιακή αγορά όσο και στην αγορά τηςΝοτιοανατολικής Ευρώπης.

Η προηγούμενη 30η INFACOMA 2013, παρά τη δύσκολη πολιτικοοικονομική συγκυρία διατήρησε τη δυναμική της και καταγράφηκε ως η μοναδική έκθεση στον κλάδο της δόμησης στην Ελλάδα.

Ανάμεσα στους εκθέτες της φετινής έκθεσης θα είναι ελληνικές και ξένες επιχειρήσεις, έλληνες αντιπρόσωποι ξένων και ελληνικών οίκων, κρατικοί φορείς και οργανισμοί της Ελλάδος ή του εξωτερικού, ειδικοί οίκοι.

Όσον αφορά τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν, ξεχωρίζουν τα εξής: Δομικά υλικά, κουφώματα, προκατασκευές, μονωτικά, τούβλα, τζάκια, επενδύσεις τζακιών, μηχανισμοί, εστίες, θερμάστρες, κρύσταλλα, διακοσμητικά, υλικά εγκαταστάσεων - εξοπλισμού, συστήματα ασφάλειας, είδη κιγκαλερίας, υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, υλικά επενδύσεων – εξοπλισμού, είδη υγιεινής, εξοπλισμός μπάνιου, μηχανήματα – εργαλεία, δομικά, μηχανήματα κουφωμάτων, μηχανήματα κοπής αλουμινίου, κατασκευή παραδοσιακών κάγκελων, προϊόντα νανοτεχνολογίας, οργανισμοί, φορείς, ειδικός και οικονομικός τύπος. Το κοινό της έκθεσης αποτελούν εκπρόσωποι και στελέχη βιομηχανιών, βιοτέχνες, εισαγωγείς και εξαγωγείς υλικών και μηχανημάτων, αρχιτέκτονες, πολιτικοί μηχανικοί, τεχνικές και κατασκευαστικές εταιρίες, οικοδομικές επιχειρήσεις, διακοσμητές, επαγγελματίες του κλάδου, φοιτητές, διάφοροι φορείς κ.α.
 
 Ατζέντα
ΑΤΖΕΝΤΑ
ΑΤΖΕΝΤΑ
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες