Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
 
Καθοριστική η φετινή ατζέντα στη γενική συνέλευση της ΟΒΥΕ
 Στις 21 και στις 22 Απριλίου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αττικής, πραγματοποιείται η γενική συνέλευση της ΟΒΥΕ. Οι επαγγελματίες - εκπρόσωποι των σωματείων του κλάδου απΆ όλη την Ελλάδα συγκεντρώνονται προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις και να καθορίσουν τη στρατηγική τους απέναντι στις προκλήσεις που διαμορφώνονται αυτό το διάστημα.

Τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες πρέπει να εξεταστούν αναλυτικά, ώστε να βρεθούν λύσεις με ήπιο διάλογο. Ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μπορεί να διαμορφωθεί ατζέντα «κοινής αποδοχής» από την οποία θα υπάρξει σύνθεση απόψεων, αιτημάτων και τακτικής, ώστε να λυθούν προβλήματα που δείχνουν σήμερα δυσθεώρητα.

Η ηγεσία της ΟΒΥΕ έχει επιδείξει ευήκοα ώτα, τόσο προς τα μέλη της όσο και προς τη ΓΣΕΒΕΕ, γιΆ αυτό και πολλά από τα ζητήματα που τέθηκαν στην κρίσιμη συνέλευση του 2016 τέθηκαν προς διαβούλευση στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Φέτος, οι επαγγελματίες φαίνονται έτοιμοι να πάρουν αποφάσεις όσον αφορά το κρίσιμο θέμα της παράνομης εργασίας, το οποίο έχει πάρει πανελλαδικές διαστάσεις. Επίσης, φαίνεται πως έχουν ωριμάσει οι συνθήκες για να βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα των ασφαλιστικών οφειλών.

Παράλληλα, η ΟΒΥΕ προχωρά με ρεαλισμό στη νέα εποχή που διαμορφώνεται, ζητώντας από τα μέλη της να ανταλλάξουν θέσεις και επιχειρήματα αναφορικά με το Μητρώο Τεχνικών Επαγγελμάτων, τους κανονισμούς θέρμανσης και ύδρευσης, αλλά και για το σύγχρονο κανονιστικό πλαίσιο λειτουργίας των λεβήτων. Πρόκειται για τρία ζητήματα τεχνικού χαρακτήρα τα οποία αναμένεται να αλλάξουν ακόμα και την τοποθέτηση πολλών επιχειρήσεων του κλάδου στην αγορά.

Η «Τεχνοεκδοτική / Τ-Press», που έχει αναλάβει σε συνεργασία με την ΟΒΥΕ να διοργανώσει τη γενική συνέλευση και να την καλύψει δημοσιογραφικά μέσω του περιοδικού «Θερμοϋδραυλικός», θεωρεί άκρως τιμητική την ανταπόκριση των επιχειρήσεων που ανέλαβαν να στηρίξουν χορηγικά αυτό το εγχείρημα.

Εύχομαι να βγούμε όλοι πιο ενημερωμένοι και πιο δυνατοί σε μια αγορά που στηρίζει την εθνική οικονομία και παραγωγή.
 
 Θέσεις
Το όπλο που αγνοήθηκε
Επενδύστε στους «μικρούς»
Η σπατάλη δεν θα πολεμηθεί;
Κινήσεις κόντρα στην κρίση
¶ρρωστο κράτος σε άρρωστα κτίρια
Η αγορά χρειάζεται τόνωση
Τα inverter ας είναι η αρχή
Η ενημέρωση είναι υποχρέωση
Κρίση και χαμένες ευκαιρίες
Που είναι τα δάνεια;
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook