Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2005
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η διεθνής έκθεση «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός». – Προετοιμασιών συνέχεια για την «Transport & Logistics 2006» και για την «ΗΛΕΚΤΡΟtec 2006 & Σαλόνι Φωτισμού» - Έρχεται ο πρώτος στην Ελλάδα Οδηγός Επαγγελματικών Αυτοκινήτων – Εταιρικές ειδήσεις, ημερίδες, σεμινάρια κ.α.

ΤΟ ΘΕΜΑ
«Φρένο» στη σπατάλη ενέργειας στα κτίρια Έως τις 4 Ιανουαρίου 2006 η χώρα μας θα πρέπει να έχει ενσωματώσει στη νομοθεσία της Κοινοτική Οδηγία με την οποία επιβάλλονται στα κτίρια οι αρχές του βιοκλιματικού σχεδιασμού, κίνηση που αποσκοπεί σε σημαντικό περιορισμό της κατανάλωσης ενέργειας για θέρμανση και ψύξη.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Νικόλαος Κάππας
Αλέξανδρος Μουρελάτος
Ευάγγελος Μάλλιος

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σωλήνες Οι σωλήνες χρησιμοποιούνται σήμερα σε πάρα πολλές εφαρμογές, από τη μεταφορά νερού ύδρευσης, θέρμανσης, ψύξης κλπ, μέχρι τη μεταφορά φυσικού αερίου, λιπαντικών και καυσαερίων. Οι τύποι, οι κατηγορίες, οι ιδιότητες και τα υλικά κατασκευής των σύγχρονων αγωγών για ύδρευση, θέρμανση, ψύξη και φυσικό αέριο καταγράφονται στο αφιέρωμα του τεύχους.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Έκτακτα συνεδρίασε το Δ.Σ. ΟΒΥΕ στις 9 Οκτωβρίου – Γενική συνέλευση από τον «Ήφαιστο» την ίδια ημέρα – Νέα από τη δράση των συνδέσμων ανά την Ελλάδα.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Η Βίλα Ντ’ Έστε στο Τίβολι

e-NEWS
Το νέο Portal της «Τεχνοεκδοτική»

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Fiat Strada 1.2 MPi Long Cab
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook