Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2007
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Χρονιά των μεγάλων κλαδικών εκθέσεων είναι αυτή που μόλις ξεκίνησε. Έρχονται «Metec – Μηχανήματα Έργων», «Αποθήκη – Μεταφορές / Logistics» και «Fetec».
Ημερίδες και σεμινάρια ανά τη χώρα.
Εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αλφρέδος Αρμάος. O διευθυντής πωλήσεων και διανομής της Carrier στην Ελλάδα και την Κύπρο, μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για τους στόχους της εταιρίας του και τη θέση της στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Μεταξύ άλλων, αναλύει το ρόλο του κλιματισμού στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας, και το χρέος των τεχνικών στη μετάβαση προς ενεργειακά ωφέλιμα προϊόντα.
Διονύσης Σβορώνος. Ο γενικός γραμματέας της ΟΒΥΕ, μιλάει στον «Θ» για τα οικονομικά προβλήματα του κλάδου, για το φλέγον ζήτημα της ασφάλισης και της ενοποίησης των ταμείων και επισημαίνει την ανάγκη σοβαρής και υπεύθυνης αντιμετώπισής τους. Καλεί επίσης όλες τις Ομοσπονδίες της οικοδομής σε συνεργασία, ώστε να επιλυθούν άμεσα τα θέματα που οδηγούν σε τέλμα τον τεχνικό κόσμο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Παρελκόμενα λεβητοστασίου. Το πέρασμα του χρόνου έχει αλλάξει σημαντικά τον εξοπλισμό των λεβητοστασίων. Τα σύγχρονα λεβητοστάσια κατοικιών ή περισσότερο εξεζητημένων εγκαταστάσεων ενισχύονται με μια μεγάλη ποικιλία εξελιγμένων τεχνολογικά προϊόντων. Στο αφιέρωμα του τεύχους παρουσιάζονται πολλά από αυτά τα προϊόντα που συμβάλλουν στην παραγωγή θέρμανσης με μικρότερο κόστος, και που αναβαθμίζουν την εικόνα του λεβητοστασίου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Εξοικονόμηση ενέργειας στον κλιματισμό. Το δοχείο αδρανείας σε μία εγκατάσταση κλιματισμού λειτουργεί ως σταθεροποιητής πίεσης και ροής, ενώ η κερδοφόρα λειτουργία του είναι συνάρτηση του τρόπου εγκατάστασης, χρήσης και ποιότητας των υλικών που το αποτελούν. Στις «Εφαρμογές» του τεύχους, αναλύεται η σημασία και η πολύτροπη λειτουργία των δοχείων αδρανείας σε συνδυασμό με τις αντλίες θερμότητας.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Οι υδραυλικοί σε θέση «μάχης» για το ασφαλιστικό.
Το «προφίλ» του Συνδέσμου της Αιτωλοακαρνανίας.
Ειδήσεις από σωματεία, συνδέσμους κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Ο βυζαντινός λουτήρας Λαγκαδά.
e-NEWS Sites και προγράμματα.
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Αυτοκίνητο Pick up Mazda BT 50.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook