Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας της έκθεσης «Αποθήκη – Μεταφορές / Logistics 07».
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η «METEC 2007- Μηχανήματα Έργων»
Εταιρικά ταξίδια – ημερίδες, παρουσιάσεις, σεμινάρια κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Σπύρος Παπαδόπουλος. Ο γ.γ. Βιομηχανίας του υπουργείου Ανάπτυξης, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στο «Θερμοϋδραυλικό» πως η κυβέρνηση προσανατολίζεται στη δημιουργία νέου μηχανισμού ελέγχου των εγκαταστάσεων φυσικού αερίου, στον οποίο κεντρικό ρόλο θα έχουν και οι θερμοϋδραυλικοί. Παράλληλα αναφέρει ότι μέχρι το τέλος του 2008 θα έχει ολοκληρωθεί η αναμόρφωση των βιομηχανικών περιοχών σ’ όλη τη χώρα.
Επιφάνειος Αλεφραγκής. Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Πειραιά, μιλά τον «Θερμοϋδραυλικό» για την πολύχρονη πορεία του και σχολιάζει την εργασιακή και την κλαδική επικαιρότητα. Με αγωνιστική διάθεση στέκεται απέναντι στα επίκαιρα προβλήματα, όπως το ασφαλιστικό και τους λαθρεγκαταστάτες και προτείνει λύσεις που η εφαρμογή τους μόνο γόνιμη και εποικοδομητική θα μπορούσε να είναι για τον κλάδο των υδραυλικών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η συντήρηση των λεβήτων. Οι βρώμικες σωληνώσεις προκαλούν αύξηση του κόστους λειτουργίας των λεβήτων αλλά και δυσλειτουργία εξαρτημάτων του συστήματος, που ενδεχομένως οδηγούν σε επισκευές ή και αντικαταστάσεις που κοστίζουν. Στις «Εφαρμογές» του τεύχους αναλύεται το πώς η εφαρμογή ενός προγράμματος συντήρησης για τους λέβητες εξασφαλίζει τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου αλλά και την επιμήκυνση της ζωής του εξοπλισμού.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Κλιματισμός με Split units. Τα πιο συνηθισμένα μηχανήματα που χρησιμοποιούνται για να προκαλέσουν τη μείωση της θερμοκρασίας του αέρα σε ένα σπίτι, είναι οι διαιρούμενες κλιματιστικές μονάδες ή split-units ή πιο συνηθισμένα air-conditioners. Στο «αφιέρωμα» του τεύχους παρουσιάζονται τα περισσότερα μοντέλα της αγοράς, ενώ ειδικοί αναλύουν τα κριτήρια επιλογής, την εγκατάσταση – συντήρηση, καθώς και την ενεργειακή κλάση και τις τεχνολογίες του συμπιεστή.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Σε επιφυλακή οι θερμοϋδραυλικοί για το Ασφαλιστικό.
Οι θέσεις του Συνδέσμου Αθήνας για τις αλλαγές σε φόρους και ΦΠΑ.
Το «προφίλ» του Συνδέσμου Αλεξανδρούπολης.
Υψηλούς στόχους έχει θέσει και για εφέτος ο «Προμηθέας».
Μεγαλώνει η «πίτα» της ΕΣΚΕΛ.
Χοροεσπερίδες και άλλες εκδηλώσεις.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Το Βυζαντινό Λουτρό της Παραμυθιάς.
e-NEWS. Sites και προγράμματα.
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Eπαγγελματικό αυτοκίνητο Νέο Isuzu D-MAX
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook