Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2007
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάνω από 150 εκθέτες πήραν μέρος στην AERION 2007.
Προσφορά για τους καταναλωτές κάνει η ΕΠΑ Αττικής μέχρι 31 Μαΐου.
Διεθνές ενδιαφέρον για την «FETEC 2007 – Βιομηχανικός Εξοπλισμός».
Εταιρικά νέα, ημερίδες, σεμινάρια κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Δημήτρης Τσιφτσής. Ο μηχανολόγος- μηχανικός ΑΠΘ, προϊστάμενος πωλήσεων της Θερήλ, μιλάει στον «Θερμοϋδραυλικό» για τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τους στόχους της εταιρείας που εργάζεται, η οποία δίνει ολοκληρωμένες λύσεις στην μελέτη, επίβλεψη, εμπορία, εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, εξαερισμού, φυσικού αερίου και επεξεργασίας νερού. Παράλληλα κάνει προτάσεις για την εξοικονόμηση ενέργειας.
Κωνσταντίνος Μπαϊλός. Ο πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Εγκαταστατών και Συντηρητών Καυστήρων Υγρών και Αερίων Καυσίμων Νοτιοδυτικής Ελλάδος δίνει την πρώτη του συνέντευξη στον «Θερμοϋδραυλικό» και μιλά για τους στόχους και τις επιδιώξεις του νέου σωματείου που έχει έδρα την Πάτρα. Με τόλμη και αισιόδοξη ματιά σχολιάζει την κλαδική επικαιρότητα και υπόσχεται ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του στον κοινό αγώνα για την αναβάθμιση και ανάδειξη του κλάδου των καυστηρατζήδων.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Ψηφιακές μονάδες αντιστάθμισης. Στη σύγχρονη εποχή λόγοι περιβαλλοντικοί αλλά και οικονομικοί, επιβάλλουν την ανάγκη για μεγαλύτερη δυνατή εξοικονόμηση ενέργειας σε κάθε πεδίο. Για τις ψηφιακές μονάδες αντιστάθμισης στα συστήματα θέρμανσης κατοικιών και κτιρίων, με τις οποίες μειώνεται η κατανάλωση καυσίμων έως 20% γράφει στις «Εφαρμογές» ο κ. Δημήτρης Μητσοτάκης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Είδη υγιεινής για ένα σύγχρονο μπάνιο. Η άνεση, η εργονομία, η λειτουργικότητα και η υψηλή αισθητική από εμπνευσμένους σχεδιαστές, που υπογράφουν προϊόντα με ξεχωριστό design είναι βασικές παράμετροι για το εξοπλισμό ενός σύγχρονου μπάνιου. Στο αφιέρωμα για τα είδη υγιεινής του «Θ» παρουσιάζεται ότι νεότερο έχει να επιδείξει η εν λόγο ανεξάντλητη αγορά, διεθνώς.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Στο ασφαλιστικό «κερδίσαμε μία μάχη, αλλά ο αγώνας συνεχίζεται» τονίζεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ.
«Τρέχουν» τα προγράμματα κατάρτισης του ΟΑΕΔ (ΛΑΕΚ 0,45%).
Σημαντικές αποφάσεις υπέρ των διαδικασιών για την ίδρυση Ομοσπονδίας του κλάδου των συντηρητών καυστήρων πάρθηκαν στην πρόσφατη τακτική γενική συνέλευση του «Ηφαίστος».
Τα τελευταία νέα του «Προμηθέα».
Το προφίλ του συνδέσμου υδραυλικών της Λάρισας- Ειδήσεις από άλλα σωματεία και συνδέσμους κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Η Υδατογέφυρα στην Καλλιθέα Κορινθίας.
e-NEWS. Sites και προγράμματα.
Προϊόντα. Καινοτόμες προτάσεις από τη διεθνή αγορά.
Επαγγελματικό Αυτοκίνητο. Toyota Hilux Double Cab 3,0.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook