Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2007
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η κ. Αθηνά Θεοφανίδου, νέα υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Εταιρικά νέα, σεμινάρια, εκθέσεις κ.α.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Ένας «καυστηρατζής» ετών…οκτώ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Ο «Θ» στις εγκαταστάσεις του Ομίλου Grundfos σε Δανία – Γερμανία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Θεόδωρος Γιακουμάκης. Ο διευθύνων σύμβουλος του κέντρου σχεδιασμού και τεχνολογίας του ΚΕΚ ΕΛΚΕΔΕ μιλάει στον «Θερμουδραυλικό» για το έργο του κέντρου, για την διαδικασία επιλογής και υλοποίησης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και για τα σεμινάρια που έχουν υλοποιηθεί και που πρόκειται να γίνουν για τους κλάδους των θερμοϋδραυλικών και συντηρητών καυστήρων. Σημειώνει δε ότι είναι απαραίτητη και ιδιαίτερα χρήσιμη η συνεχής κατάρτιση και εκπαίδευση των επαγγελματιών.
Δημήτρης Τσίνης. Ο γενικός γραμματέας του Πανηπειρωτικού Συνδέσμου Αδειούχων Συντηρητών Καυστήρων «Φλόγα», μιλάει στον «Θερμοϋδραυλικό» για τα τελευταία τρέχοντα θέματα του χώρου. Αναφέρεται εκτενώς στην πολυπόθητη ίδρυση Ομοσπονδίας, που είναι προ των πυλών και στις ευκαιρίες που θα δώσει στον κλάδο. Δεν παραλείπει επίσης να αναφερθεί στα ζητήματα που κατά κύριο λόγο απασχολούν τους Ηπειρώτες επαγγελματίες, ανάμεσα στα οποία είναι και η πορεία του φυσικού αερίου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Κυκλοφορητές μεταβλητών στροφών. Ο ρόλος, η «ανατομία», τα «κλειδιά» επιλογής και η ρύθμιση των κυκλοφορητών μεταβλητών στροφών είναι μερικά μόνο από τα θέματα, με τα οποία καταπιάνεται ο Παναγιώτης Φαντάκης στις εφαρμογές του τεύχους. Αναλύοντας το ζήτημα ο γράφων αναφέρται μεταξύ άλλων και στην σημαντική τεχνολογία Inverter, που «έρχεται» να αλλάξει τα μέχρι σήμερα δεδομένα στην κυκλοφορία του νερού στο δίκτυο.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Οι εξελίξεις γύρω από τις μπαταρίες. Τεχνολογία, αισθητική και εργονομία είναι οι τρεις βασικοί πυρήνες στον τομέα της υδροληψίας σήμερα. Στο αφιέρωμα του «Θερμοϋδραυλικού» παρουσιάζονται όλα τα νέα μοντέλα μπαταριών, που κυριαρχούν στην ελληνική αγορά, συμπεριλαμβανομένων και των πιο εξελιγμένων αναμεικτικών και θερμοστατικών. Στο συγκεκριμένο αφιέρωμα παρουσιάζονται εταιρείες με τα δικά τους προϊόντα, οι οποίες κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις στην αγορά.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Φωνή ενάντια στο παρεμπόριο από τους επαγγελματο-βιοτέχνες.
Τι έγινε στις τελευταίες γ.σ. των συνδέσμων Αθήνας, Θεσσαλονίκης και Λάρισας.
Ο κ. Σ.Σαπαλίδης επανεξελέγη πρόεδρος του συνδέσμου Φλώρινας.
Το «προφίλ» του συνδέσμου Τρίπολης κ.α.

ΙΣΤΟΡΙΑ
Το υδραγωγείο της Πτολεμαϊδας.

e-news
Sites και προγράμματα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καινοτόμες προτάσεις στην αγορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
VW Crafter 35, βαν με μακρύ μεταξόνιo.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook