Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2007
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προετοιμασίες εν μέσω θέρους για την Fetec 07.
Σε τροχιά και η Ecotech 08.
Επαγγελματικές επισκέψεις και σεμινάρια σε Ελλάδα κα εξωτερικό.
Νέες εγκαταστάσεις για την Χρυσαφίδης Α.Ε.
Σε νέα γραφεία η ΒΙΟΣΩΛ ΑΒΕ.
Εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Χρήστος Θεοχαρόπουλος. «Κανείς δεν μπορεί να πει ότι επειδή κάτι είναι κινέζικο, είναι κακό ή καλό» δηλώνει στην συνέντευξή του στον «Θ» ο Πρόεδρος και Διευθύνων σύμβουλος της A.C.N. Κλιματισμός και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Midea στην Ελλάδα, υπερασπιζόμενος τα κινέζικά προϊόντα. Αποδέχεται ότι υπάρχει μία κατευθυνόμενη προπαγάνδα αλλά παράλληλα αρνείται την ισοπεδωτική λογική που επικρατεί περί κακής ποιότητας των συγκεκριμένων προϊόντων.
Μανώλης Τζιάκης Ο γενικός διευθυντής της Comap Hellas μιλάει στον «Θερμοϋδραυλικό» για την δυναμική που απόκτησε η εταιρεία μετά την ένταξη του μητρικού οίκου στον όμιλο Aalberts Industries. Παράλληλα περιγράφει το σημερινό τοπίο της εγχώριας αγοράς θέρμανσης, ψύξης, ύδρευσης και «βλέπει» σε αυτό νέες ευκαιρίες.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Σωλήνες και εξαρτήματα από PVC. Η δυναμική της κτιριακής δραστηριότητας, ως κυρίαρχος παράγοντας στην Ελληνική Οικονομία είναι το ζητούμενο που αναλύει στο άρθρο του ο Πάρι Παλατζόγλου. Παράλληλα γίνεται αναφορά στον ρόλο που έπαιξε και συνεχίζει να παίζει στον τομέα των άμεσα σχετιζόμενων βιομηχανιών, ενώ ειδική μνεία γίνεται και στην σημαντικότητα των πλαστικών σωλήνων κτιριακής αποχέτευσης στην οικονομία.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πισίνες: Κολυμβητικές δεξαμενές και σύγχρονη ζωή. Τεχνολογία και αισθητική «παντρεύονται» για να δημιουργήσουν τον υδάτινο κόσμο της πισίνας. Ιδιωτικές ή δημόσιες, ανοιχτές ή κλειστές, θερμαινόμενες ή μη, ειδικών και ολυμπιακών διαστάσεων, οι πισίνες γίνονται σήμερα «δεξαμενές» όλο και μεγαλύτερων ευκαιριών για υδραυλικούς, μηχανικούς, κατασκευαστές και εταιρείες προσφέροντας κέρδη για όλους, 12 μήνες του χρόνου.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ανοιχτή πληγή το ασφαλιστικό, πρόταση για την επίλυσή τους κάνουν ΟΒΥΕ, ΓΣΕΒΕΕ και ΒΕΑ.
Νέα από συνδέσμους, σωματεία, συνεταιρισμούς

e-news
Sites και προγράμματα

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Καινοτόμες προτάσεις στην αγορά

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Νέο Isuzu DMax 2.2
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook