Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2007
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Tüv Hellas επιθεωρεί τον ελληνοτουρκικό αγωγό φυσικού αερίου στο τμήμα από τους Κήπους έως την Κομοτηνή.
Κυκλοφόρησε ο νέος τιμοκατάλογος της Wilo Hellas.
Η Würth υποστηρίζει την εθελοντική αιμοδοσία
Άλλα εταιρικά νέα, εκθέσεις, σεμινάρια κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΓΩΓΟΣ Α.Ε μιλάει στον «Θ» για τη φιλοσοφία και τη μέθοδο που συνέβαλαν στην απόκτηση από την ΑΓΩΓΟΣ Α.Ε των πρώτων πιστοποιήσεων για καπνοδόχους στην Ελλάδα. Παράλληλα, ο ίδιος δηλώνει ότι ο τομέας με τη μεγαλύτερη κινητικότητα και αυξητική τάση αυτή την περίοδο, είναι ο τομέας θέρμανσης και ειδικότερα ο τομέας εφαρμογών προϊόντων φυσικού αερίου διότι το φυσικό αέριο μπαίνει πλέον για τα καλά στη ζωή μας, τόσο στις οικιακές όσο και στις βιομηχανικές εφαρμογές.
Θεόδωρος Χρυσολωράς. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αδειούχων Εγκαταστατών Συντηρητών καυστήρων «Ήφαιστος» μιλάει στον «Θερμοϋδραυλικό» για τις τρέχουσες εξελίξεις σχετικά με το μείζον ζήτημα περί της ίδρυσης Ομοσπονδίας του κλάδου, αλλά και για τα προβλήματα ή τις ελλείψεις με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι οι επαγγελματίες. Παράλληλα, καλεί τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση γιατί όπως λέει «Τα δύσκολα είναι μπροστά μας».

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Μεγάλα ηλιακά συστήματα.
Σύγχρονα ψεκαστικά ακροφύσια. Η αρχή λειτουργίας των νέων συστημάτων ψεκασμού, τα συνήθη προβλήματα τους, η τακτική επιθεώρηση και ο καθαρισμός τους αναλύονται διεξοδικά στις Εφαρμογές αυτού του τεύχους. Από το πιο απλό ακροφύσιο που χρησιμοποιούμε στην καθημερινή μας ζωή βάζοντας το δάχτυλο μας στην άκρη ενός οικιακού λάστιχου, μέχρι τα ψεκαστικά ακροφύσια-τα κοινώς ονομαζόμενα μπεκ-που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτερες βιομηχανίες στη γραμμή παραγωγής τους, ο «Θ» παρουσιάζει όλες τις λεπτομέρειες που δίνουν λύση σε πολλά προβλήματα.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Σωλήνες και εξαρτήματα σωληνώσεων. Οι τύποι, τα χαρακτηριστικά και τα υλικά κατασκευής των σωληνώσεων για ύδρευση, αποχέτευση, θέρμανση, ψύξη και φυσικό αέριο περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του «Θερμουδραυλικού» στους Σωλήνες. Χαλυβδοσωλήνες, ατσαλοσωλήνες, χαλκοσωλήνες, πλαστικούς σωλήνες και πολυστρωματικούς σωλήνες, παρουσιάζουν, μεταξύ άλλων, οι εταιρείες, δίνοντας λύσεις για εγκαταστάσεις θέρμανσης, ύδρευσης, ψύξης και φυσικού αερίου.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ο συνδικαλιστικός κόσμος συσπειρώθηκε μπροστά στις πυρκαγιές
Οργή από τον ΟΒΥΕ για το ολοκαύτωμα.
Το προφίλ του συνδέσμου Κορίνθου.
Νέα από άλλους συνδέσμους κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία Το υδροδοτικό θαύμα της Ρώμης
E-News Sites και προγράμματα.
Προϊόντα Καινοτόμες προτάσεις στην αγορά.
Επαγγελματικό αυτοκίνητο Opel Vivaro Van
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook