Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2007
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στα «σκαριά» άλλα 250 χιλιόμετρα αγωγών φυσικού αερίου στη Βορειοανατολική και Κεντρική Αττική.
Επιτυχία διεθνών διαστάσεων σημείωσε η 2η «FETEC-Βιομηχανικός Εξοπλισμός»-.
σχυρό ενδιαφέρον για την «ECOTEC-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος»
Άλλες εκθέσεις, εταιρικά νέα, ημερίδες, σεμινάρια κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Γιώργος Ηγουμενίδης και Βασίλης Θεοδώρου. Οι συνέταιροι της εταιρείας Charmeg, μιλούν στον «Θερμουδραυλικό» για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική αγορά, τις «παγίδες» και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές επιχειρήσεις. Υποστηρίζουν δε, ότι η αλλαγή του νομικού και οικονομικού πλαισίου ίδρυσης εμπορικών αλλά και κατασκευαστικών εταιριών σε συνδυασμό με την δημιουργία νέων ευέλικτων και αναπτυξιακών τραπεζικών υπηρεσιών θα μπορούσαν να διευκολύνουν την εξομάλυνση και την εξωστρέφεια της Ελληνικής οικονομίας.
Στάθης Ούτας. Ο Διευθυντής παραγωγής και πωλήσεων της εταιρείας Γ. Ούτας – Ε. Ούτα ΟΕ Spiroduct, μιλάει στον «Θερμουδραυλικό» για την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ελληνικές επιχειρήσεις να κατασκευάσουν ποιοτικά προϊόντα, ισάξια αυτών του εξωτερικού και να πρωτοπορούν δίνοντας ουσιαστικές και αποτελεσματικές λύσεις, ρόλο που σε άλλες χώρες αναλαμβάνουν τεράστιες εργοστασιακές μονάδες. Ο ίδιος τονίζει ότι μέσω αυτής της τακτικής, ο κλάδος θέρμανσης και εξαερισμού θα κατέχει σημαντικό ρόλο στις αναπτυσσόμενες χώρες των Βαλκανίων που βρίσκονται δίπλα μας και σιγά σιγά γίνονται Ευρώπη…
Βασίλης Ιωαννίδης. O πρόεδρος του Συνδέσμου Υδραυλικών Θεσσαλονίκης και β’ αντιπρόεδρος της ΟΒΥΕ μιλάει στον «Θερμουδραυλικό» για τα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες της συμπρωτεύουσας αλλά και για τα άλυτα και προς συζήτηση κλαδικά θέματα. Με προτάσεις αλλά και παραινέσεις προς τους νέους συναδέλφους αποδεικνύει ότι η αναβάθμιση του κλάδου δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Σήμανση πιστότητας CE σε μεταλλικές καπνοδόχους.
Ψηφιακοί θερμοστάτες χώρου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Καυστήρες πετρελαίου. Οι «επιδόσεις» των σύγχρονων καυστήρων πετρελαίου που κυκλοφορούν στην αγορά και συνδυάζουν υψηλή απόδοση, αθόρυβη λειτουργία, χαμηλές εκπομπές ρύπων και ευκολία συντήρησης περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του «Θερμουδραυλικού» για τους καυστήρες πετρελαίου. Όλοι οι νέοι τύποι και τα χαρακτηριστικά των καυστήρων, καθώς και οι οδηγίες και οι κανονισμοί για τη συντήρηση τους αναλύονται διεξοδικά και παρουσιάζονται στις σελίδες του αφιερώματος, δίνοντας λύσεις σε απορίες και προτάσεις για μελλοντικές επιλογές.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Πνεύμα ενότητας στη φθινοπωρινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΟΒΥΕ
Το προφίλ του Συνδέσμου Ηλείας.
Ειδήσεις από άλλους συνδέσμους κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
e-News. Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Αυτοκίνητο. Ford Ranger Rap Cab.
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook