Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2007
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άνοιξε κατάστημα της ΕΠΑ Αττικής και στη Νέα Σμύρνη.
Καινοτομίες στην επεξεργασία νερού από την Water Pan
Εταιρικά νέα, εκθέσεις, σεμινάρια κ.α.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Τι φταίει για τις ολιγωρίες στο βιολογικό καθαρισμό

ΑΠΟΨΕΙΣ
Η ορθολογική διαχείριση των καυσίμων στη θέρμανση

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Βασίλης Μακρόπουλος Ο πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας (ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε αναλύει το ρόλο του Ινστιτούτου στη διασφάλιση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στον εργασιακό χώρο, η οποία επιτυγχάνεται κυρίως μέσω της κατάρτισης και τονίζει πως το συνηθέστερο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζουν οι υδραυλικοί και οι καυστηρατζήδες είναι οι μυοσκελετικές παθήσεις.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Η διαστασιολόγηση στα δίκτυα αερίου. Ο προσδιορισμός διαμέτρων σωλήνων αερίου σε εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου με ονομαστική πίεση σύνδεσης των συσκευών μέχρι 20mbar αναλύεται διεξοδικά στις Εφαρμογές αυτού του τεύχους. Στην συντριπτική πλειοψηφία, ο υπολογισμός των διαμέτρων σε μια μελέτη, γίνεται με την βοήθεια Η/Υ και ειδικών προγραμμάτων που έχουν αναπτυχθεί από διάφορες εταιρίες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ηλεκτροβάνες αυτονομίας. Δίοδες ή τρίοδες, σφαιρικές ή έδρας, οι ηλεκτροβάνες επηρεάζουν άμεσα τη σωστή και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων θέρμανσης, ψύξης και ζεστού νερού χρήσης. Οι αρχές λειτουργίας, η τοποθέτηση και συνδεσμολογία μιας ηλεκτροβάνας αυτονομίας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα μιας εγκατάστασης, όπως περιγράφεται αναλυτικά στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους στις Ηλεκτροβάνες αυτοματισμού. Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται φυσικά και πολλά προϊόντα, διάφοροι τύποι και είδη ηλεκτροβανών από εταιρίες που συμμετέχουν στο αφιέρωμα και δίνουν λύσεις σε κάθε περίπτωση.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
«Μέτωπο» στο ασφαλιστικό συγκροτούν οι Ομοσπονδίες των κλάδων της οικοδομής-Ο κ.Πέτρος Μποτετσάγιας διαδέχθηκε τον κ. Γιώργο Παπαρίζο στη θέση του προέδρου της ΠΟΣΕΥΔ-Συμπεράσματα από την Περιφερειακή συνδιάσκεψη Πελοποννήσου-Ζακύνθου στην Αμαλιάδα-Το «προφίλ» του Συνδέσμου Ξάνθης-Νέα από συνδέσμους, συνεταιρισμούς κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Μύλος και νεροτριβή στον Κλεινοβό Τρικάλων
e-News. Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Νέο Citroen Jumpy
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook