Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στη λεωφόρο Αθηνών 31-33 μεταφέρθηκε η έδρα της ΕΠΑ Αττικής
Εταιρικά νέα, εκθέσεις, σεμινάρια κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ευάγγελος Θεοδοσάτος. Περισσότερο «θερμή» αναμένεται να γίνει η αγορά του κλιματισμού το προσεχές διάστημα, σύμφωνα με όσα λέει στον «Θερμοϋδραυλικό» ο Διευθυντής της McQuay Hellas ΑΕ. Παράλληλα, η συνεχόμενη άνοδος της θερμοκρασίας και η αλλαγή των κλιματολογικών συνθηκών μετατρέπουν τη χρήση του κλιματισμού από πολυτέλεια σε ανάγκη. Η απουσία, πάντως, νομοθετικού πλαισίου για την εφαρμογή των κοινοτικών οδηγιών στη χώρα μας, επηρεάζει την αποτελεσματικότητα των εγκαταστάσεων, την υγεία μας και την προστασία του περιβάλλοντος.
Γιώργος Ρωμανιάς. Ο επιστημονικός σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ «κρούει των κώδωνα του κινδύνου» για το ασφαλιστικό σύστημα της χώρας μας και επισημαίνει ότι λύσεις υπάρχουν, αρκεί να υπάρξει σωστός σχεδιασμός. Επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ότι η κυριότερη παθογένεια της κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα, εντοπίζεται στην κατασπατάληση του αποθεματικού της.
Πέτρος Μποτετζάγιας Θα συνεχίσει την στρατηγική που είχε χαράξει η προηγούμενη διοίκηση της ΠΟΣΕΥΔ ο νέος πρόεδρος της ομοσπονδίας κ.Πέτρος Μποτετζάγιας σύμφωνα με όσα δηλώνει στην συνέντευξή του στον «Θ».Όπως επισημαίνει ένας από τους στόχους της νέας διοίκησης είναι η ίδρυση και νέων συνεταιρισμών σε όλη την Ελλάδα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των συναδέλφων υδραυλικών.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Αποχέτευση με σιφόνια δαπέδου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ενδοδαπέδια θέρμανση. H ενδοδαπέδια θέρμανση, το σύγχρονο σύστημα θέρμανσης χαμηλών θερμοκρασιών, με μεγάλη διάρκεια ζωής, περιγράφεται αναλυτικά στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους. Πολλά προϊόντα και τρόποι εφαρμογής για όλους τους χώρους από κατοικίες μέχρι χώρους που δεν είναι γενικά εύκολο να θερμανθούν με συμβατικά συστήματα όπως υψηλές αίθουσες, εκκλησίες, ξενοδοχεία, αθλητικοί χώροι κλπ. ανοίγουν το δρόμο για μεγαλύτερη απόδοση με μεγαλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας. Πλήθος εταιριών παρουσιάζουν μεθόδους που δίνουν λύση σε κάθε περίπτωση.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
«Ποδαρικό» με ανοιχτό το ασφαλιστικό έκανε ο νέος χρόνος.
Σε θέση μάχης η ΟΒΥΕ.
Εκλογές το Φεβρουάριο στη ΓΣΕΒΕΕ
Το «προφίλ» του Συνδέσμου Φλώρινας
Νέα από άλλους συνδέσμους, συνεταιρισμούς κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Έδεσσα , η αρχόντισσα των νερών
e-News.Sites και προγράμματα
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο Pick up Isuzu D-Max
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook