Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η Climatherm ’08 σε αριθμούς.
Ελπιδοφόρο μήνυμα για τον Τύπο στην κοπή της πίτας της ΕΔΙΠΤ
Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της ΤÜV στην Ελλάδα
Ημερίδες, σεμινάρια, εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Εμμανουήλ Καστανάκης. Την ανησυχία του για την πορεία της ηλιακής ενέργειας στη χώρα μας και το μέλλον των Ελλήνων κατασκευαστών στην ελληνική αγορά εκφράζει στον «Θερμοϋδραυλικό» ο Πρόεδρος της ΕΒΗΕ (Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας). Η αδράνεια της Πολιτείας όσον αφορά τη θέσπιση κανόνων για την ενίσχυση της ελληνικής βιομηχανίας αποτελεί το σημαντικότερο πρόβλημα που αναχαιτίζει την προσπάθεια των κατασκευαστών και περιορίζει τις πωλήσεις κυρίως στις εξαγωγές.
Αριστοτέλης Παπακονδύλης. Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος μιλάει στον «Θερμουδραυλικό», «έξω από τα δόντια», για το ασφαλιστικό, το φορολογικό, το μητρώο υλικών, τους ανειδίκευτους εργάτες και τα άλλα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες σήμερα, για την αντιμετώπιση, των οποίων, ο ίδιος απευθύνει προς τους συναδέλφους έκκληση για συσπείρωση.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Θερμιδομετρητές με τεχνολογία υπερήχων Ένα αξιόπιστο όργανο θερμιδομέτρησης που δεν επηρεάζεται από την ποιότητα του νερού της εγκατάστασης θέρμανσης έφερε η εξέλιξη της τεχνικής υπερήχων με την ενσωμάτωση μετρητών παροχής υπερήχων σε θερμιδομετρητές. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο άρθρο του ο κ. Δημήτρης Β. Κίτσιος Διπλ. Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. και Υπεύθυνος Διασφάλισης Ποιότητας στην εταιρία ΕΞΑΚΜ ΑΒΕΤΕ, δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποδεικνύουν την υπεροχή των θερμιδομετρητών νέας γενιάς έναντι των «κλασσικών» μηχανικού τύπου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ψυκτικά μηχανήματα. Η εξέλιξη της τεχνικής στην παραγωγή και χρήση ψύξης, τα ψυκτικά μέσα και η στροφή σε λύσεις φιλικότερες προς το περιβάλλον περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους. Ψυκτικά μηχανήματα και παρελκόμενα τους παρουσιάζονται από τις εταιρίες και δίνονται λύσεις για μεγαλύτερη απόδοση, εργονομική άνεση χειρισμού, μακρόχρονη και ασφαλή λειτουργία, ενώ παράλληλα στόχος είναι η μείωση του κόστους και των ενεργειακών αναγκών και η προστασία του περιβάλλοντος.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ρεπορτάζ από την ετήσια εκδήλωση του ΒΕΑ
Το «προφίλ» του Συνδέσμου Αμαλιάδας
Η κοπή της πίτας και η τελευταία γενική συνέλευση της «Εστίας»
Οκ. Ευάγγελος Ντίνος επανεξελέγη πρόεδρος του Ταμείου Αλληλοβοηθείας των υδραυλικών της Αθήνας
Γιορτή για τα 80 χρόνια του συνδέσμου Πειραιά..

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία.Η εξέλιξη των ειδών υγιεινής
e-News Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Τρίλιτρο Ford Ranger
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook