Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έξι νέα μέλη απέκτησε η ΕΒΗΕ.
Προετοιμασιών συνέχεια για τις εκθέσεις «Ecotec-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος» και «4η Ηλεκτροtec και Σαλόνι φωτισμού»
Άλλες εκθέσεις, εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ασημάκης Παπαγεωργίου. Για τα σχέδια επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» ο Πρόεδρος Δ.Σ και Διευθύνων Σύμβουλος της Δημόσιας Επιχείρησης Αερίου (ΔΕΠΑ) Α.Ε και προαναγγέλλει ότι τους προσεχείς μήνες αναμένεται να διενεργηθεί διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή ιδιώτη επενδυτή ο οποίος θα αναλάβει την διαχείριση των ΕΠΑ που θα ιδρυθούν σε Ανατολική Στερεά, Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και Κεντρική Μακεδονία. Παράλληλα εξηγεί τους λόγους για τους οποίους το φυσικό αέριο υπερτερεί έναντι των άλλων καυσίμων.
Νικόλαος Δαβράδος. Ο Πρόεδρος της εταιρίας ειδών υγιεινής και πλακιδίων μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την πορεία και τους άμεσους στόχους της εταιρίας επισημαίνοντας ότι ακολουθεί σταθερά τα βήματα του πατέρα του, προκειμένου να γίνει άξιος συνεχιστής του έργου του. Σημειώνεται ότι η εταιρία Νικόλαος Δ. Δαβράδος ιδρύθηκε το 1968 από τον Δημήτριο Δαβράδο, ο οποίος άνοιξε το δρόμο στην εισαγωγή και εμπορία ειδών υγιεινής και πλακιδίων.
Ευάγγελος Ντίνος. Ο πρόεδρος του ταμείου αλληλοβοηθείας υδραυλικών Αθήνας, μιλάει στον «Θερμουδραυλικό» για το έργο του και την προσωπική του πορεία στο συνδικαλισμό. Αναφέρεται στην οικονομοτεχνική μελέτη που ετοιμάζεται για την αύξηση των παροχών στα μέλη. Επισημαίνει ότι ο κάθε συνάδελφος πρέπει να φορολογείται σύμφωνα με αυτά που του αναλογούν και ότι η κοινωνική ασφάλιση δεν αρκεί.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Συστήματα επεξεργασίας νερού.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Fan coils και αεροκουρτίνες. Η εξέλιξη της τεχνικής στην παραγωγή κρύου και ζεστού αέρα οδήγησε στα fan coils και τις αεροκουρτίνες, δύο λύσεις που δεν απαιτούν σύνθετη εγκατάσταση και παρέχουν άμεσα αποτελέσματα. Τεχνικά άρθρα για τη λειτουργία των Fan coils και των εξαρτημάτων τους, καθώς και επιλογές που αφορούν όλα τα νέα μοντέλα όλων των τύπων και την απόδοση τους βάσει των τεχνικών τους στοιχείων περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Εκλογές στην ΟΒΥΕ το Σαββατοκύριακο 31 Μαίου και 1η Ιουνίου στο ξενοδοχείο Novotel
Ρεπορτάζ από την τελευταία γενική συνέλευση του «Ηφαίστου».
Ο σύνδεσμος της Φλώρινας αγκαλιάζει τα νέα παιδιά του κλάδου.
Νέα από άλλους συνδέσμους κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Ο κύκλος του νερού στη Μυτιλήνη.
e-News. Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Citroen Nemo Van
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook