Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
“Ecotec- Τεχνολογίες Περιβάλλοντος”. Η μεγάλη «πράσινη» έκθεση από 23 έως 26 Μαΐου στο Expo Athens.
Έξι νέα μέλη δέχθηκε στην οικογένεια της η ΕΒΗΕ
Εταιρικά νέα, άλλες εκθέσεις, κ.α.

ΑΠΟΨΕΙΣ
Η αλήθεια γύρω από τις καπνοδόχους για το φυσικό αέριο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Γιώργος Πολίτης. Ο ιδιοκτήτης της τελευταίας εναπομείνουσας ελληνικής μονάδας παραγωγής μαντεμένιων λεβήτων Oscar μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για τις πραγματικές ανάγκες του σημερινού έλληνα κατασκευαστή και πως μπορεί να επιβιώσει σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον με τη στήριξη και της πολιτείας. Παράλληλα, αναλύει τη «συνταγή» που κάνει τα προϊόντα της εταιρίας του εφάμιλλα των μεγάλων οίκων του εξωτερικού.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Θερμιδομετρητές ροϊκής ταλάντωσης. Η ανάγκη για την ακριβή μέτρηση της καταναλισκόμενης ενέργειας γίνεται στις μέρες μας όλο και περισσότερο επιτακτική. Σύμφωνα με όσα αναλύει στο τεχνικό άρθρο του για τους Θερμιδομετρητές Ροϊκής Ταλάντωσης ο κ. Βασίλης Θεοδώρου, υπεύθυνος τομέα Έρευνας & Ανάπτυξης στην εταιρία Charmeg, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις θέρμανσης απαιτούν εξελιγμένα συστήματα θερμιδομέτρησης που κατανέμουν με τρόπο δίκαιο και ακριβή το συνολικό κόστος θέρμανσης στις διάφορες καταναλώσεις. Πόσο έχει εξελιχθεί ο τομέας της θερμιδομέτρησης και ποιες είναι οι τελευταίες εξελίξεις.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Αποχετευτικά συστήματα και βιολογικοί καθαρισμοί. Ο σωστός σχεδιασμός και η επιλογή των κατάλληλων εξαρτημάτων, αποτελούν βασικές προϋποθέσεις για την ασφαλή και αποτελεσματική λειτουργία ενός συστήματος απομάκρυνσης των οικιακών, αστικών και βιομηχανικών αποβλήτων. Τεχνικά άρθρα για τους σωλήνες αποχέτευσης, για τη χρήση των «καθαρών» βιομηχανικών αερίων στη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και το ρόλο της διαδικασίας νιτροποίησης-απονιτροποίηση στη βιολογική επεξεργασία αποβλήτων, περιλαμβάνονται μαζί με τις προτάσεις των εταιριών στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ Ζυμώσεις στην ΟΒΥΕ ενόψει των εκλογών
Νέο Δ.Σ στο σύνδεσμο της Αθήνας με τον κ. Αθανάσιο Στρουμπούλη σταθερά στο «τιμόνι»
Νέα Δ.Σ. και σε αρκετούς άλλους συνδέσμους υδραυλικών ανά τη χώρα
Σε επιστολή του προς τον «Θ» ο κ. Βασίλης Ιωάννου πρόεδρος του συνδέσμου Καστοριάς, γράφει για το ασφαλιστικό «με το χέρι στην καρδιά».

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Από τον Αχέροντα στον… «Παράδεισο»
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Νέο Peugeot Expert
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook