Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έως τέλος Ιουνίου η έκπτωση στα τέλη σύνδεσης από την ΕΠΑ Αττικής
Διεθνής διάκριση για τον Σάββα Πελτέκη της Tüv Hellas
Το Ελληνικό Ινστιτούτο Ανάπτυξης Χαλκού βραβεύει τρεις αυριανούς υδραυλικούς
Ρεπορτάζ από τη Sodex 2008 της Κωνσταντινούπολης
Άλλες εκθέσεις, εταιρικά νέα, κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Αθανάσιος Στρουμπούλης Πρόσφατα εκδόθηκε το εγχειρίδιο πρακτικής για τις εσωτερικές εγκαταστάσεις φυσικού αερίου από τον ΣΕΥ Αθήνας σε συνεργασία με την ΕΠΑ Αττικής. Για αυτό το βήμα που θα αποτελέσει εφόδιο για τους εγκαταστάτες υδραυλικούς, μιλά στον «Θ» ο πρωτοστάτης της όλης ιδέας, ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του συνδέσμου κ. Αθανάσιος Στρουμπούλης, ο οποίος δεν παραλείπει να σχολιάσει μεταξύ άλλων και την κλαδική επικαιρότητα.
Σαράντης Πλευρίτης.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Υβριδικά γεωθερμικά συστήματα. Την οικονομικότερη λειτουργικά λύση για μεγάλες εγκαταστάσεις σε αστικές περιοχές αποτελούν τα υβριδικά γεωθερμικά συστήματα. Η οικονομία που προσφέρουν οφείλεται τόσο στη σταθερή θερμοκρασία του υπεδάφους, όσο και στην ακόρεστη συμπεριφορά που αυτό παρουσιάζει. Τα συστήματα αυτά παρέχουν τη δυνατότητα τόσο θέρμανσης όσο και ψύξης σε διαφορετικούς χώρους, την ίδια χρονική στιγμή, δηλαδή αυτονομία κλιματισμού χώρου.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Επεξεργασία νερού. Οι μεγαλύτερες απαιτήσεις στην ποιότητα του νερού για ειδικές πια χρήσεις έχουν σαν αποτέλεσμα την πολύ ειδική μεταχείρισή του ή καλύτερα επεξεργασία του. Απαιτήσεις που αφορούν στη διαύγεια, το χρώμα, την οσμή, τη σκληρότητα και τη γεύση. Συναντάμε έτσι αποσκλήρυνση, αφαλάτωση, απιονισμό, αντίστροφη ώσμωση, χλωρίωση αλλά και απονίτρωση του νερού. Τα είδη της επεξεργασίας νερού και τα οφέλη από τη λειτουργία τους περιλαμβάνονται στα τεχνικά άρθρα του αφιερώματος μαζί με τις προτάσεις των εταιριών για τις συσκευές που επεξεργάζονται το νερό.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Τοποθετήσεις και συμπεράσματα από τρεις γενικές συνελεύσεις: των συντηρητών καυστήρων του «Ηφαίστου» και της «Φλόγας», καθώς και των υδραυλικών της Κοζάνης.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία Υδραυλικά επιτεύγματα των Μινωιτών
e-NEWS. Sites και προγράμματα
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Νέο Fiat Strada
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook