Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2008
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περισσότερες από 300 εταιρίες συμμετέχουν στην Climatherm.
Ταξίδια, σεμινάρια, ημερίδες, εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ανδρέας Αγγελάκης. Για την ανάγκη εκσυγχρονισμού του θεσμικού πλαισίου που ισχύει για την ύδρευση και την αποχέτευση στη χώρα μας μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» ο νεοεκλεγείς Αντιπρόεδρος της EUREAU (Ευρωπαϊκή Ένωση των Εθνικών Οργανισμών Νερού) και μέλος του ΤΕΕ κ. Ανδρέας Αγγελάκης. Ο ίδιος υποστηρίζει πως η καλύτερη συνεργασία μεταξύ των δήμων θα μπορούσε να συμβάλει ουσιαστικά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης.
Παναγιώτης Βουρλιώτης. Ο Τεχνικός Διευθυντής του Εργαστηρίου Ατμοκινητήρων και Λεβήτων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου που είναι και Φορέας Πιστοποίησης Λεβήτων Ζεστού Νερού μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την επέκταση του Εργαστηρίου και στην πιστοποίηση λεβήτων ζεστού νερού που τροφοδοτούνται με αέριο καύσιμο. Ο εν λόγω φορέας είναι ο πρώτος στην Ελλάδα που απονέμει σήμανση CE σε τέτοιου είδους προϊόντα.
Νίκος Βεργόπουλος Ο Διευθυντής του Ελληνικού Ινστιτούτου Ανάπτυξης Χαλκού μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για τη θέση του «αιώνιου» μετάλλου στη σύγχρονη αγορά, τις ιδιότητες, τις εφαρμογές και τα σημεία της υπεροχής του έναντι άλλων υλικών, καθώς ο χαλκός πληροί τις προδιαγραφές που απαιτούνται διεθνώς για την προστασία του περιβάλλοντος,. Ο ίδιος επισημαίνει πως η χρήση του χαλκού επεκτείνεται τα τελευταία χρόνια, παρά το γεγονός ότι η τιμή του έχει ανοδική τάση σε παγκόσμια κλίμακα. Κωνσταντίνος Τσιγαρίδας

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Βαθμός απόδοσης θερμοδοχείων
Φυγοκεντρικές αντλίες.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Λέβητες. Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από την πιστοποίηση, τα είδη και ο βαθμός απόδοσης των λεβήτων, καθώς και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε τύπου, αναλύονται διεξοδικά στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους. Αεριολέβητες, compact, χαλύβδινοι ή χυτοσιδηροί, οι λέβητες είναι οι άρχοντες των λεβητοστασίων. Στις σελίδες που ακολουθούν παρουσιάζονται σύγχρονης τεχνολογίας μοντέλα από 42 εταιρίες. Κάθε ένα από αυτά είναι κομμάτι μιας ιδιαίτερα «θερμής» αγοράς.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ρεπορτάζ από την ετήσια γενική συνέλευση της ΠΟΣΕΥΔ.
Το «προφίλ» του Συνδέσμου Ρεθύμνου
Ειδήσεις από τις δραστηριότητες άλλων σωματείων κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Οι ιαματικές πηγές στην Ελλάδα.
e-News. Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά.
Επαγγελματικό Αυτοκίνητο Νέο Fiat Fiorino
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook