Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την κατασκευή περισσότερων φραγμάτων ως απάντηση στη λειψυδρία, προτείνει το ΤΕΕ
Στους παγκόσμιους «πρωταθλητές» σπατάλης υδάτινων πόρων συγκαταλέγεται η χώρα μας σύμφωνα με στοιχεία του WWF
Από την ΕΠΑ Αττικής επιταχύνονται οι διαδικασίες για τη σύνδεση κτιρίων του δημοσίου με το δίκτυο φυσικού αερίου
Ημερίδες, σεμινάρια, εκθέσεις, εταιρικά νέα κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κώστας Αλβανός Ο διευθύνων σύμβουλος των εταιριών Tata Hellas και MTG Τεχνική μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για τις εταιρείες του που δραστηριοποιούνται με επιτυχία στον κλάδο της θέρμανσης. Παράλληλα, σχολιάζει τα κακώς κείμενα της αγοράς και προτείνει μέτρα, όπως να δώσει το κράτος μια ώθηση στην αγορά φυσικού αερίου θεσπίζοντας κίνητρα για τους καταναλωτές προκειμένου να «αναθερμανθούν» οι πωλήσεις ποιοτικών προϊόντων υψηλού βαθμού ενεργειακής απόδοσης.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Κεντρικός κλιματισμός με τεχνολογία Inverter. Η σταδιακή μείωση των φυσικών ενεργειακών αποθεμάτων και η επιβολή νέων κανονισμών για τον περιορισμό του φαινομένου του θερμοκηπίου, έχει κάνει επιτακτική την ανάγκη εξεύρεσης λύσεων για την εξοικονόμηση ενέργειας. Η δυνατότητα των μονάδων Variable Frequency Drive (VFD) να προσαρμόζονται πλήρως στην εποχιακή ζήτηση φορτίου ενός κτιρίου, οδηγεί σε σημαντικότατη μείωση έως και 30% της ενεργειακής κατανάλωσης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Παρελκόμενα φυσικού αερίου. Εξαρτήματα και όργανα για ποιοτικά δίκτυα Το φυσικό αέριο χρησιμοποιείται ολοένα και περισσότερο σαν καύσιμο. Τα πλεονεκτήματα από τη χρήση του είναι δεδομένα. Πιο δεδομένη είναι, όμως, η ανησυχία για την επικινδυνότητα του. Τα συστήματα που διασφαλίζουν τον έλεγχο των δικτύων αερίου, τη στεγανότητα και το βαθμό αντιεκρηκτικότητας τους, αναλύονται διεξοδικά στο αφιέρωμα του «Θερμοϋδραυλικού» αυτού του τεύχους. Παράλληλα, εταιρίες παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για τα όργανα και τα εξαρτήματα των δικτύων αερίου, την κατασκευή, τη χρήση και τις εφαρμογές τους.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Αναλυτικό ρεπορτάζ από την τελευταία, για τη χρονιά που πέρασε, συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της ΟΒΥΕ (Αθήνα, 6-7 Δεκεμβρίου).
Το «προφίλ» και οι στόχοι του συνδέσμου των υδραυλικών της Πάρου και της Αντίπαρου κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο Fiat Strada
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook