Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μεγάλη έκθεση για τις οικολογικές τεχνολογίες «Ecotec-Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα» (3-6 Απριλίου)
Συμφωνία της A.C.N. A.E. με Sanyo Electric Co. Ltd. για κλιματισμό
Νέος κύκλος σεμιναρίων της TÜV Hellas με θέμα “Η γνώση είναι δύναμη”
Εταιρικές ειδήσεις κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ
Κωνσταντίνος Μαυρογένης Ο Υπεύθυνος Marketing της Nippon - Δ. Μαυρογένης Α.Ε. μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την ανοδική πορεία της εταιρίας, για την οποία προβλέπει σημαντικά περιθώρια εξέλιξης, τόσο ποσοτικής, όσο και ποιοτικής. Παράλληλα, αναφέρεται στους στόχους της εταιρίας του που είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του εμπορικού σήματος μέσα από το χτίσιμο της αναγνωρισιμότητας της και ειδικότερα μια σωστά σχεδιασμένη και δυναμική εμπορική πολιτική και σωστή ισορροπία στην αγορά και στο δίκτυο πωλήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στο after sales και service.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Διαμόρφωση κλίματος με επίτοιχους λέβητες. H διατήρηση της εσωτερικής θερμοκρασίας του χώρου μας σταθερή, παρά τις αλλαγές της εξωτερικής θερμοκρασίας (Θερμορύθμιση), η επίτευξη της αυτονομίας περισσότερων της μιας ζώνης, με έναν Υδραυλικό Αντισταθμιστή και η εγκατάσταση συστοιχίας αποτελούμενης από έναν έως οκτώ επιτοίχιους λέβητες αερίου, είναι μόνο μερικές από τις δυνατότητες που μας προσφέρουν οι τελευταίας γενιάς επιτοίχιοι λέβητες αερίου. Οι συσκευές αυτές που κυκλοφορούν στην αγορά δεν έχουν ανάγκη από πατέντες και πειραματικά, αμφιβόλου αποτελέσματος, παντρέματα διαφορετικών κατασκευαστών συσκευών και εξαρτημάτων.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Πλαστικοί σωλήνες και εξαρτήματα Οι νέες τεχνολογίες, τα είδη και οι σύγχρονες εφαρμογές των πλαστικών και πολυστρωματικών σωλήνων περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα του «Θερμοϋδραυλικού» αυτού του τεύχους. Το αφιέρωμα «ανοίγει» με αρθρογραφία σχετικά με την παραγωγή και το έλεγχο ποιότητας, έναν οδηγό σωστής επιλογής για πολυστρωματικούς σωλήνες, καθώς τις σωστές τεχνικές και διαδικασίες για τη σωστή συναρμογή των σωληνώσεων από PVC, για σταθερές και στεγανές συγκολλήσεις στις συνδέσεις τους. Το αφιέρωμα «κλείνει» με τις νέες προτάσεις των εταιριών που καλύπτουν όλες τις σύγχρονες ανάγκες σε ύδρευση, θέρμανση, ψύξη και αποχέτευση.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Αναπροσαρμόστηκαν οι παροχές του Ταμείου Αλληλοβοηθείας Αθηνών
Τα νέα της Θεσσαλονίκης και των Γιαννιτσών
«Όχι» σε άδειες με διαδικασίες Fast Food, λέει ο κ. Θ. Χρυσολωράς.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Οι πηγές της Έρκυνας στη Λιβαδειά
E-NEWS. Sites και προγράμματα
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Νέο Nissan Primastar Combi
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook