Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εξαιρετική επιτυχία σημείωσε η μεγάλη «πράσινη» έκθεση «Ecotec 2009 -Τεχνολογίες Περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά Συστήματα»
Ικανοποιημένοι επέστρεψαν από τη Φρανκφούρτη οι εκπρόσωποι των δέκα ελληνικών εταιριών που πήραν μέρος στην ISH 2009
Εταιρικές ειδήσεις κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κωνσταντίνος Μίχαλος. Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την πορεία των ελληνικών επιχειρήσεων και τις προοπτικές που μπορεί να αναπτυχθούν παρά τις αντιξοότητες που έχει προκαλέσει η διεθνής κρίση. Παράλληλα, αναφέρεται στο ρόλο της Πολιτείας, αλλά και στις αρετές που μπορούν να οπλίσουν μια επιχείρηση για να γίνει κερδοφόρα και να αντιμετωπίσει τον διεθνή ανταγωνισμό. Τέλος, όσον αφορά τις ενέργειες του ΕΒΕΑ αναφέρθηκε στην πρόσφατη συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς για δανειοδότηση επιχειρήσεων με κύκλο εργασιών από 50.000 ευρώ έως 5.000.000 ευρώ συνολικού ύψους 1 δισ. ευρώ.
Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Calpak Cicero Hellas Sa μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την πορεία της εταιρίας στην Ελλάδα και κυρίως για τις εξαγωγές σε δύσκολες και απαιτητικές χώρες του εξωτερικού. Παράλληλα, αναφέρεται στο ρόλο της Πολιτείας, στο πιστοποιητικό Solar Keymark που σύντομα θα χορηγεί και ο ΕΛΟΤ όχι μόνο για το συλλέκτη, αλλά για όλο το ηλιακό σύστημα και τέλος στη νέα κοινοτική οδηγία για την υποστήριξη των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας που παράγουν θερμότητα.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Πυροσβεστικά μέσα με νέα ποιοτικά στάνταρ.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Κεντρικός κλιματισμός και Fan Coil. Τα είδη του κλιματισμού, τα πλεονεκτήματα από τη χρήση τους και οι νέες ιδέες που συμβάλουν στη δημιουργία τεχνητών οάσεων σε κλειστούς χώρους, περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους του «Θερμοϋδραυλικού». Το αφιέρωμα μέσω αρθρογραφίας αναφέρεται στα νέα Fan Coils που καλύπτουν τις αυξημένες απαιτήσεις των σύγχρονων οικιακών & επαγγελματικών χώρων, στον κεντρικό κλιματισμό με οικονομία στην κατανάλωση έως και 75%, όπως επίσης, και στον Κλιματισμό με ψύκτες απορρόφησης. Τέλος, από το αφιέρωμα δεν λείπουν οι νέες προτάσεις της αγοράς για τον Κεντρικό κλιματισμό και τα Fan Coils.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ρεπορτάζ από την πρώτη γενική συνέλευση του συνδέσμου υδραυλικών της Αθήνας στα νέα εντυπωσιακά γραφεία του σωματείου, επί της Πέτρου Ράλλη 16 & Σαλαμινίας 9, στον Ταύρο
Σε νέα γραφεία μετακόμισε και ο σύνδεσμος υδραυλικών Ιωαννίνων
Στην Πανηπειρωτική Έκθεση (Ιωάννινα, 9-17 Μαΐου), συμμετέχει και η «Φλόγα»
Νέα από άλλους συνδέσμους και σωματεία

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Έρχεται το Nissan NV200
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook