Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Θερμαίνεται» η αγορά κλιματιστικών
Έρχεται η «DOMICAtec - Δόμηση & Ανακαίνιση»
Νέες τεχνολογίες για τη βιομηχανία στην 3η «FETEC – Βιομηχανικός Εξοπλισμός»
Ανακύκλωση παλαιών και ενεργοβόρων συσκευών από την ΕΠΑ Αττικής
Με ένα βήμα οι άδειες για γεωθερμία και εξοικονόμηση ενέργειας από το Υπουργείο Ανάπτυξης
Εταιρικές ειδήσεις κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Κωνσταντίνος Καζάκος Ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Εμπορικών Αντιπροσώπων Πλακιδίων, Ειδών Υγιεινής και Συναφών Ειδών, μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την οικονομική κρίση στον κλάδο που έχει ξεκινήσει από το 2007 και δηλώνει πως τώρα είναι η καλύτερη εποχή για αγορές επώνυμων ευρωπαϊκών και εγγυημένων προϊόντων σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Παράλληλα, επισημαίνει ότι η σωστή ενημέρωση του καταναλωτή αποτελεί το κλειδί για να επιλέγει σωστά και εγγυημένα προϊόντα ειδών υγιεινής και πλακιδίων που είναι επενδυτικά αγαθά γιατί αντέχουν πολλές δεκαετίες.
Γιάννης Διαμαντόπουλος

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Αντλίες θερμότητας αέρα-νερού. Μια νέα τεχνολογία θέρμανσης προσφέρει μεγάλη απόδοση και είναι φιλική προς το περιβάλλον. Πρόκειται για την πλέον εξελιγμένη τεχνολογικά λύση, η οποία ταυτόχρονα ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ των περισσοτέρων κατοικιών στην Ελλάδα. Στην κατεύθυνση αυτή, ο κ. Χρήστος Γκέκας Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π. / Υπεύθυνος Τεχνικής Ενημέρωσης Προϊόντων Κλιματισμού στο Τμήμα Κλιματισμού της LG Electronics Hellas, αναλύει στην ενότητα «Εφαρμογές» αυτού του τεύχους, τον τρόπο λειτουργίας των αντλιών θερμότητας αέρος / νερού οι οποίες αντλούν θερμότητα από τον αέρα του περιβάλλοντος και τον αποδίδουν στο νερό μέσω του εναλλάκτη θερμότητας που διαθέτουν.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Είδη υγιεινής. Τα δημοφιλέστερα υλικά κατασκευής, οι προδιαγραφές ποιότητας και οι τελευταίες τάσεις της μόδας, περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους του «Θερμοϋδραυλικού». Οι σύγχρονες απαιτήσεις που έχουν οδηγήσει στη μετατροπή του μπάνιου σε χώρο χαλάρωσης και ευεξίας, έχουν ως αποτέλεσμα την εισαγωγή της ψηφιακής τεχνολογίας με διάφορες νέες μορφές και συσκευές στον εξοπλισμό των λουτρών στις νέες οικοδομικές κατασκευές. Στην κατεύθυνση αυτή, το αφιέρωμα κλείνει με τις προτάσεις της αγοράς για όλες τις απαιτήσεις και τις τάσεις στα είδη υγιεινής και τα έπιπλα μπάνιου.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ρεπορτάζ από την θερινή γενική συνέλευση της ΟΒΥΕ
Νέα διοίκηση για την ΠΟΣΕΥΔ
Ένα βήμα πριν από τις εκλογές η ΠΟΕΣΚ
Νέα από συνδέσμους και σωματεία κα.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Ιστορικές κρήνες του Ρεθύμνου
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο Έρχεται το Piaggio Porter
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook