Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2009
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η υπερέκθεση για την κατασκευή, τον εξοπλισμό και τη διακόσμηση ενός κτιρίου «Domicatec – Σαλόνι δόμησης και ανακαίνισης» 5-8 Μαρτίου 2010 στο Metropolitan Expo
Υπερτριπλάσιος του αναμενόμενου ο αριθμός των κλιματιστικών που αποσύρθηκαν
Νέος κατάλογος υλικών και εξαρτημάτων από τη Δέλτα Τεχνική
Έρευνες- εταιρικές ειδήσεις κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Χρήστος Θεοχαρόπουλος. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρίας Acn ΑΕ μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στις Βαλκανικές χώρες γα τους έλληνες επιχειρηματίες, που έχουν ήδη κερδίσει ένα σημαντικό μερίδιο στις ξένες αγορές. Παράλληλα, αναφέρεται στις εξελίξεις στον τομέα του κλιματισμού που αφορούν κτιριακές μονάδες, ενώ επισημαίνει τα προβλήματα που προκαλούν τόσο ο μεγάλος αριθμός μη αδειούχων τεχνικών που έχουν αναλάβει ένα μεγάλο κομμάτι του οικιακού κλιματισμού στη χώρα μας, όσο και η λανθασμένη πολιτική της Πολιτείας προς τις γειτονικές χώρες.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Τα συν των σωλήνων Pex-a. Οι σωλήνες πολυαιθυλενίου (PE) είναι μια πολύ καλή επιλογή για κρύα δίκτυα σε σύγκριση με μη πλαστικά δίκτυα, καθώς είναι αντιδιαβρωτικοί, επιβραδύνουν τη δημιουργία και καθίζηση των ιζημάτων και την δημιουργία επιφανειακής κρούστας. Ωστόσο, τα μειονεκτήματα τους είναι η μακροπρόθεσμη εμφάνιση ρήγματος (Slow Crack Growth), τα γδαρσίματα (Scratches) και η σημειακή φόρτιση (Point Loading). Στο άρθρο του κ. Ηλία Ζάρπα, Μηχ/γου-μηχ/κου αναλύονται τα χαρακτηριστικά και οι εφαρμογές των σωλήνων ακτινοδικτυωμένου πολυαιθυλενίου Pex-a οι οποίες είναι ανεπηρέαστες από αυτούς τους παραπάνω συντελεστές..

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Λέβητες αερίου. Τα είδη των λεβήτων αερίου, η τεχνολογία κατασκευής, οι εφαρμογές, η απόδοση και οι προδιαγραφές ασφάλειας, περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους του «Θερμοϋδραυλικού». Η «ανατομία» των λεβήτων αερίου και τα κύρια χαρακτηριστικά τους μπορούν να συμβάλουν στην αποτελεσματικότητα τους, καθώς και στην εξοικονόμηση ενέργειας και στην προστασία του περιβάλλοντος. Οι προτάσεις των εταιριών για όλες τις νέες συσκευές που καλύπτουν ακόμα και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε απόδοση, οικονομία και έλλειψη χώρου, αλλάζουν το τοπίο της αγοράς και συνθέτουν έναν χρήσιμο οδηγό προς επαγγελματίες και καταναλωτές.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ο αντιπρόεδρος της ΠΟΕΣΚ κ. Φώτης Νανάς μιλά στον «Θερμοϋδραυλικό», οι προτάσεις της ΟΒΥΕ προς τα Υπουργεία, το νέο ΔΣ του ΣΕΥ Αθήνας, εκδρομή του Συνδέσμου Ηλείας, η γιορτή του ΣΕΥ Θεσσαλονίκης, η ΠΟΕΣΚ πραγματοποίησε ΓΣ στη Λάρισα.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορία. Ο τελευταίος νερόμυλος
Προϊόντα. Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Έρχεται το νεό Fiat Fiorino
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook