Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα δυναμική για τις εκθέσεις Domicatec και Ecotec που διοργανώνει η T Expo τον προσεχή Μάρτιο και Απρίλιο αντίστοιχα.
Σεμινάρια - εταιρικές ειδήσεις κ.α.
Wire & Tube 2010. Η κρίση δεν πτοεί τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις για τους κλάδους των σωλήνων, των καλωδίων και των συρμάτων.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Μιχάλης Φυτίκας O Ομότιμος καθηγητής γεωθερμίας στο τμήμα Γεωλογίας του ΑΠΘ, κ. Μιχάλης Φυτίκας τονίζει ότι η γεωθερμία δεν είναι η πηγή ενέργειας του μέλλοντος αλλά του παρόντος.
Ηλίας Χούντας

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
Συμπαραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας/ ψύξης.
Βιομηχανικοί καυστήρες.
Φυγοκεντρικές αντλίες.
Αέρας στις εγκαταστάσεις θέρμανσης- ψύξης.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Θερμαντικά σώματα πάνελ. Κυριαρχούν στις εφαρμογές θέρμανσης με νερό τα τελευταία χρόνια. Η παραγωγή ζεστού νερού γίνεται κυρίως από λέβητες ή και από αντλίες θερμότητας. Στην ελληνική, αλλά και στην Ευρωπαϊκή αγορά τα θερμαντικά σώματα τύπου πάνελ είναι ο αναμφισβήτητος κυρίαρχος της κατηγορίας, καθώς αποτελούν μία – κατά γενική ομολογία - καταξιωμένη πρόταση που συνδυάζει αρμονικά την υψηλή απόδοση και αισθητική με την ευκολία τοποθέτησης και την ανταγωνιστική - πλέον – τιμή.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
«Κλειστά» επαγγέλματα: Απελευθέρωση ή καθαίρεση; Η νέα εγκύκλιος του ΟΑΕΕ ξεκαθαρίζει το τοπίο. Νέα και δραστηριότητες των συνδέσμων.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Ιστορικό. Φοντάνα ντι Τρέβι
Ε-News Ένα νέο δωρεάν εργαλείο ψηφιακής πληροφόρησης για την προβολή, την προώθηση και την υποστήριξη εφαρμογών του χαλκού και των κραμάτων του.
Επαγγελματικό αυτοκίνητο. Νέο Fiat Doblo
Παρουσίαση
Laskaris SA. Συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό και ανάπτυξη καινοτομικών προϊόντων και μεθόδων επισμάλτωσης μπόιλερ για μεγάλη διάρκεια ζωής, οικονομία κατασκευής και διασφάλιση των κανόνων υγιεινής.
Home system: Ένα ευέλικτο σύστημα θέρμανσης και κλιματισμού, με την εμπειρία και εγγύηση των οίκων Climaveneta και Δέλτα Τεχνική ΑΕ
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook