Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2010
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περισσότερα από 8.000 άτομα-κυρίως εργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, μελετητές, εγκαταστάτες και έμποροι δομικών υλικών-επισκέφθηκαν την «Domicatec-Σαλόνι Δόμησης & Ανακαίνισης»
Παρουσίαση εταιριών στην Climatherm 2010
Η 3η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «ECOTEC-Τεχνολογίες περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά συστήματα» που αποτελεί ετήσιο θεσμό στο χώρο της οικολογίας πραγματοποιείται από 22 έως 25 Απριλίου 2010 στο Expo Athens

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Τάσος Ριζόπουλος Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Interplast αναλύει πώς η χρήση ενός παρεξηγημένου -για τις περιβαλλοντικές του επιπτώσεις- υλικού αποτελεί μονόδρομο για την αύξηση της ενεργειακής αποτελεσματικότητας στα κτίρια και τη μείωση των εκπομπών του διοξειδίου του άνθρακα. Παράλληλα, παρουσιάζει τα πλεονεκτήματα του πλαστικού σωλήνα και αναφέρεται στη σειρά “Interplast Green Line”, τα οποία βασίζονται στην αξιοποίηση των εναλλακτικών πηγών μορφών ενέργειας για ένα φιλικότερο περιβάλλον .
Χαράλαμπος Αγαθαγγελίδης. Το περιοδικό «Θερμοϋδραυλικός» επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του «Υδρώ Cosmos» του συνεταιρισμού, δηλαδή, υδραυλικών Ξάνθης – Κομοτηνής και μίλησε με τον πρόεδρο του, ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία του συνεταιρισμού από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα. Μας ξενάγησε στους χώρους του κτιρίου και μας εξήγησε γιατί είναι όφελος για τους νέους επαγγελματίες να συμμετέχουν στο συνεταιριστικό κίνημα του κλάδου.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
VPS: Σύστημα στεγανότητας βαλβίδων δοκιμής.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Ψυκτικά. Τα μηχανήματα που προορίζονται να καλύπτουν τις ανάγκες κλιματισμού-ψύξης μεγαλύτερων χώρων, ολόκληρων κτιρίων, όπως κτίρια κατοικιών, γραφείων, βιομηχανιών, εμπορικών κτιρίων, νοσοκομείων, εκπαιδευτηρίων κλπ. περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους του «Θερμοϋδραυλικού». Η τεχνολογία των συστημάτων κλιματισμού μεταβλητού όγκου ψυκτικού μέσου (VRV - VRF) με φυσικό αέριο, καθώς και οι νέες έξυπνες εφαρμογές κλιματισμού εξοικονόμησης ενέργειας μαζί με τις νέες προτάσεις των εταιριών ολοκληρώνουν το αφιέρωμα στα ψυκτικά.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Ο κ. Κωνσταντίνος Κειβανίδης μιλά στο «Θ» για την ανάγκη συσπείρωσης του συνεταιριστικού και συνδικαλιστικού κινήματος.
Οι προτάσεις του Ηφαίστου για τη νέα ΚΥΑ
Ειδήσεις και δραστηριότητες των συνδέσμων κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Επαγγελματικό αυτοκίνητο Νέο Renault Master
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook