Εκτύπωση  Αποστολή
ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ      
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
Κυκλοφορεί
ΤΕΥΧΟΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
  Αρχείο περιοδικών
 
 
 Αρχική Σελίδα
 Επικαιρότητα
 Πρόσωπα
 Τεχνικά Θέματα
 Συνδικαλιστικά
 Ιστορικά
 Ατζέντα
 Θέσεις
 Ταυτότητα
 Χρήσιμα links
 Επικοινωνία
   
Γίνε συνδρομητής!  
 

στο διαδίκτυο
στο site
 
 
ΤΕΥΧΟΣ ΜΑΙΟΥ 2010
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Περισσότερα από 18.000 άτομα, καθώς και στελέχη της κυβέρνησης, της Αντιπολίτευσης, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, επιστημονικών και επιχειρηματικών φορέων και πληθώρας ΜΜΕ, έδωσαν το παρών στην 3η διοργάνωση της διεθνούς έκθεσης «ECOTEC-Τεχνολογίες περιβάλλοντος και Φωτοβολταϊκά συστήματα» που αποτελεί ετήσιο θεσμό στο χώρο της οικολογίας.
Τα ελληνικά περίπτερα στη Mostra, και στην Climatherm 2010
Eταιρικές ειδήσεις-εκθέσεις κ.α.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
Ευάγγελος Μεταξάς Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Union Clima μιλάει στο «Θερμοϋδραυλικό» για την ανάγκη αλλαγής της νοοτροπίας του τεχνικού και επιχειρηματικού κόσμου του κλάδου θέρμανσης, κλιματισμού και εναλλακτικής ενέργειας, προς την κατάκτηση πρώτα της γνώσης και την κατοχύρωση μέσα από αυτήν του αγαθού της εργασίας και μετά του κέρδους που θα προέλθει από αυτή. Σύμφωνα με τον ίδιο, στα υπέρ μας πέραν της γεωγραφικής μας θέσης και των κλιματικών συνθηκών της χώρας μας, θεωρεί πως είναι η γρήγορη προσαρμογή σε νέες συνθήκες που έχει ο Έλληνας.
Ελευθέριος Λοτσίτσερο Για τη συνδικαλιστική του πορεία, για τη θέση του στον ΣΕΥ Αθήνας, αλλά κυρίως για τη δράση του ως γενικός γραμματέας στην παράταξη της ΑΔΕΚΥ, μας μιλά ο σύμβουλος του συνδέσμου. Κατακεραυνώνει τις κομματικές κατευθύνσεις που υπάρχουν στον συνδικαλιστικό κίνημα και τονίζει «Δημοκρατία σημαίνει διεκδικώ. Τέρμα στο κομματικό κατεστημένο».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Εξαρτήματα κλιματισμού Μόνο αδειούχοι επαγγελματίες ψυκτικοί με επαγγελματική έδρα και μέλη των οικείων επαγγελματικών σωματείων και όχι οποιοδήποτε συνεργείο χωρίς τεχνογνωσία και ειδικό τεχνολογικό εξοπλισμό, μπορούν να εγγυηθούν μία πλήρως λειτουργική και βιώσιμη στο χρόνο, εγκατάσταση μίας κλιματιστικής μονάδας. Σύμφωνα με όσα περιλαμβάνονται στο αφιέρωμα αυτού του τεύχους του «Θερμοϋδραυλικού», τα κατάλληλα μέσα για την επισκευή και τη συντήρηση των κλιματιστικών εξασφαλίζουν και την καλή λειτουργία τους.

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ
Τι συζητήθηκε κατά τη διάρκεια της ΓΣ. ΣΕΥ Θεσσαλονίκης
Νέος πρόεδρος ο κ. Ανδρέας Σίσκος. ΟΒΥΕ
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Οικονομίας κ. Σταύρο Αρναουτάκη κ.α.

ΜΟΝΙΜΕΣ ΣΤΗΛΕΣ
Παρουσίαση Ανδριανός: Πρωτοπορία με αποκλειστικότητες
Προϊόντα Ό,τι νεότερο κυκλοφορεί στην αγορά
© ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  | Όροι χρήσης  | Πληροφορίες  | Facebook