ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ: IT600 - Το έξυπνο σπίτι από τη Salus

Η εταιρεία «Ανδριανός» παρουσιάζει στην αγορά το σύστημα Salus iT600 Smart Home που δίνει πλήρη έλεγχο του σπιτιού από οπουδήποτε, μέσω του smartphone, του tablet ή του υπολογιστή, επιτυγχάνοντας κεντρικό και απομακρυσμένο έλεγχο του συστήματος θέρμανσης και κλιματισμού, καθώς επίσης όλων των ηλεκτρικών συσκευών και συστημάτων που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα.

Χάρη σΆ αυτό το σύστημα μετρώνται ενεργειακά δεδομένα, ελέγχονται τα θερμαντικά σώματα, τα fan coil και η ενδοδαπέδια θέρμανση και εξασφαλίζεται αυτονομία ανά δωμάτιο / όροφο / ζώνη. Επίσης επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%, καθώς και απόλυτη θερμική άνεση, καθώς διαθέτουν ποιοτικό έλεγχο των συστημάτων με τεράστια ακρίβεια και με συγχρόνους αλγόριθμους βελτιστοποίησης (PWM και TPI).

Με τον έλεγχο στις ηλεκτρικές συσκευές και στα άλλα συστήματα που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα, μπορεί ο πελάτης να ανοιγοκλείσει και να προγραμματίσει τα φώτα, τα ηλεκτρικά ρολά, τις γκαραζόπορτες, το πότισμα, τα κλιματιστικά μηχανήματα, τα φώτα ασφαλείας, τους ανεμιστήρες, την καφετιέρα και γενικότερα οποιαδήποτε ηλεκτρική συσκευή.

Μπορούν να συνδεθούν έως 100 συσκευές, όπως είναι θερμοστάτες, smartplug, αισθητήρες παραθύρων/πόρτας σε μια πύλη, μετρητές ενέργειας κλπ.