Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ο.Β.Σ.Θ. για την εκλογή της νέας διοίκησης και των αντιπροσώπων της

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Ελεγκτικής Επιτροπής και Αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Τετάρτη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση τύπου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνικών Σωματείων Θεσσαλονίκης τα αποτελέσματα των εκλογών για το Διοικητικό Συμβούλιο διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ο συνδυασμός ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ έλαβε ποσοστό 62,16% επί του συνόλου των ψήφων και κατέκτησε επτά έδρες, η ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έλαβε το 27,92% των ψήφων και πήρε τρεις έδρες, ενώ η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ έλαβε 9,90% και κατέλαβε μια έδρα.

Όσον αφορά τα αποτελέσματα για την εκλογή αντιπροσώπων στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. η ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ έλαβε ποσοστό 63,09% και απέκτησε επτά έδρες, η ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ έλαβε ποσοστό 27,38% και πήρε 2 έδρες, ενώ η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με 9,52% δεν έλαβε καμία έδρα.

Στο πλαίσιο αυτό εκλέγονται κατά σειρά ψήφων οι κάτωθι:

Από τον Συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Νικολόπουλος Αθανάσιος, Καραπινίδης Ιωάννης, Βαλασίδης Ευάγγελος, Μπιντάκος Ιωάννης, Γεωργιάδης Γεώργιος, Κολοβός Παύλος, Βρογκιστινός Μιλτιάδης.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Καράμπελας Παναγιώτης, Μεχανετζίδης Ευστάθιος.

Για Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.: Νικολόπουλος Αθανάσιος, Βαργιάμης Δημήτριος, Βαλασίδης Ευάγγελος, Μπιντάκος Ιωάννης, Πάρδας Βασίλειος, Κουντουργιάννης Άγγελος, Καραπινίδης Ιωάννης.

Από τον Συνδυασμό «ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Μωϋσίδης Θεόδωρος, Χατζηιωάννου Χρήστος, Λεβεντέλης Δημήτριος.

Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Εγγλέζος Θεοδόσιος

Για Αντιπροσώπους στη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε.: Αραβίδης Παύλος, Σταματιάδης Βασίλειος.

Από τον Συνδυασμό «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΟΝΟΠΩΛΙΑΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ»

Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Βεργίδης Βέργος.

Υπενθυμίζεται ότι η Ο.Β.Σ.Θ. έχει στην δύναμή της 28 σωματεία-μέλη με 4.620 εγγεγραμμένα μέλη (φυσικά πρόσωπα).