Σύνδεσμος Θερμοϋδραυλικών Νάουσας: Με εισαγγελική εντολή διαχωρίζουν «την ήρα από το στάρι»

Μια έξυπνη λύση για να ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους μη νόμιμους υδραυλικούς (οι οποίοι συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται στο χώρο της ύδρευσης και θέρμανσης, παρόλο που έχουν κλείσει τις επιχειρήσεις τους) βρήκαν τα προεδρεία των Συνδέσμων Θερμοϋδραυλικών σε Βέροια και Νάουσα.

Όπως μας αποκάλυψε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Θερμοϋδραυλικών Νάουσας Χρήστος Φραγκότσης, οι επικεφαλής των δυο Συνδέσμων απευθύνθηκαν στην Εισαγγελία από την οποία και έλαβαν εισαγγελική εντολή προς την Εφορία να τους παραδώσει τα στοιχεία που καταγράφουν όλους όσους να έχουν βιβλία και να δραστηριοποιούνται νόμιμα.

Με αυτόν τον τρόπο θα πιστοποιήσουν ποιος έχει κλείσει τις επιχειρήσεις του και ποιος όχι, ώστε εν συνεχεία να διασταυρώσουν τις πληροφορίες αυτές με τα καταγεγραμμένη μέλη των Συνδέσμων και έτσι να ανακαλύψουν ποιοι εμφανίζονται να προσφέρουν νόμιμες υπηρεσίες, ενώ ουσιαστικά έχουν κλείσει τα βιβλία τους και προσφέρουν «μαύρη εργασία».

Για το θέμα της παράνομης εργασίας οι δυο Σύνδεσμοι πραγματοποιούν τακτικές επαφές, τόσο μεταξύ τους για να συντονίσουν τις ενέργειές τους, όσο και με αρμόδιους φορείς, τις αστυνομικές αρχές κ.ά, για να πιέσουν προς την κατεύθυνση επίλυσης του προβλήματος.

Πάντως και φέτος ο Σύνδεσμος – παρά τα προβλήματα- πραγματοποίησε την ημέρα του Αγίου Αντωνίου την καθιερωμένη κοπή της πίτας σε κεντρική ταβέρνα στην πόλη της Νάουσας, με το προεδρείο να εύχεται μια καλύτερη χρονιά στα μέλη του.