Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ: Πρωτοποριακά ειδικά εργαλεία για επαγγελματίες υδραυλικούς

Η εταιρεία «Ν.Ι.Α. Σταθερός» συμμετείχε για πρώτη φορά στην έκθεση του κλάδου. Ιδιαίτερο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα πρωτοποριακά και καινοτόμα ειδικά εργαλεία αποκλειστικά για υδραυλικούς του εργοστασίου Sinkfix.

Ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος Ελλάδας και Κύπρου, έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην αναλυτική παρουσίαση κάθε εργαλείου ξεχωριστά σε ειδικά κατασκευασμένο εκθετήριο, καθώς και των σετ εργαλείων, ώστε οι τεχνικοί αλλά και οι έμποροι να καταλάβουν τη χρησιμότητά τους.

Στόχος της εταιρείας είναι η διαμόρφωση ενός άρτια οργανωμένου δικτύου πώλησης των εργαλείων Sinkfix σε εξειδικευμένα καταστήματα υδραυλικών ειδών.

Επίσης μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον των επισκεπτών για τους λέβητες αερίου Baxi και τη συνεργασία με το δίκτυο Baxi Gas Center - Φυσικό Αέριο Αττικής.

Στο περίπτερο παρουσιάστηκαν και τα πρωτοποριακά προϊόντα ύδρευσης, θέρμανσης και αποχέτευσης της Rehau, οι αυτοματισμοί ESBE, τα φινλανδικά διακοσμητικά θερμαντικά σώματα Purmo, καθώς και οι νέες σειρές αναμεικτικών μπαταριών του ιταλικού εργοστασίου Fiore.