ΕΝ.Ε.ΕΠΙ.Θ.Ε: Επιτυχημένη η Γενική Συνέλευση

Το θέμα της διακίνησης και εμπορίας των παράνομων προϊόντων, που είναι μη πιστοποιημένα από αναγνωρισμένους φορείς, αποτέλεσε ένα από τα κεντρικά σημεία συζήτησης των μελών της Ένωσης Ελληνικών Επιχειρήσεων θέρμανσης-Ενέργειας στην τακτική Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή 1 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Holiday Inn, στην Παιανία.

Σκοπός της συνέλευσης ήταν να ενημερωθούν οι συμμετέχοντες για τις ενέργειες και τις δράσεις που πραγματοποιεί το προεδρείο της Ένωσης, για τη προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου, αλλά και να γίνει ο καθιερωμένος ετήσιος απολογισμός (εγκρίσεις ισολογισμών, χρήσεις και προϋπολογισμός).

Η γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε δυο στάδια: Στο πρώτο μέρος έγινε κεκλεισμένων των θυρών η διεκπεραίωση των διεργασιών του ετήσιου απολογισμού και στο δεύτερο μέρος προσκεκλημένοι ομιλητές απεύθυναν χαιρετισμό και ενημέρωσαν για θέματα που σχετίζονται με το νέο νομικό πλαίσιο των προσωπικών Δεδομένων και τις προτάσεις για ομαδικές ασφαλίσεις στις επιχειρήσεις.

Χαιρετισμό απεύθυνε εκ μέρους του προέδρου της Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Υδραυλικών Ελλάδος κ. Δημήτρη Βαργιάμη ο βΆ αντιπροέδρος της ΟΒΥΕ κ. Μιχάλης Κατσαρός.

Αναλυτικότερο ρεπορτάζ διαβάστε στο προσεχές τεύχος του «Θερμοϋδραυλικού», ενώ φωτογραφικά στιγμιότυπα της Γενικής Συνελεύσεως μπορείτε να δείτε εδώ:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.2008132132776245.1073741830.1989725307950261&type=1&l=e19db54aa3