ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝ.& ΣΙΑ ΟΕ ELITE THERM: Σεμινάρια σε τελειόφοιτους του κλάδου
Συνεχίζει να στηρίζει τους νέους επαγγελματίες του κλάδου η εταιρεία «Βερβερίδης Αθαν. & Σία Ο.Ε. - Elite Therm» η οποία διοργάνωσε στα μέσα Μαΐου σεμινάριο για τους τελειόφοιτους του Τμήματος Τεχνικών Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικών Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου του Ι.Ε.Κ. Νεάπολης Θεσσαλονίκης.

Το σεμινάριο είχε θέμα τον καθαρισμό εγκατάστασης σωμάτων και ενδοδαπέδιας θέρμανσης με χρήση αντλίας και χημικών καθαριστικών της Gel, και οι νέοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τεχνικές, τα νέα προϊόντα και τις δυνατότητες που προσφέρουν αυτά στην ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών.

Η εταιρεία προσφέρει μεγάλη ποικιλία μη οξειδωτικών προϊόντων για την απομάκρυνση λάσπης, κατάλοιπων διάβρωσης και εναποθέσεων που σχηματίζονται στα δίκτυα ενδοδαπέδιας θέρμανσης με την πάροδο των χρόνων.

Με τα υλικά που προσφέρει για τα ενδοδαπέδια συστήματα η «Βερβερίδης Αθαν. & Σία Ο.Ε. - Elite Therm» αυξάνει το χρόνο ζωής του συστήματος, ενώ παράλληλα μειώνει τις εκπομπές CO2 και την κατανάλωση καυσίμου έως και 20%.

Μετά την ενημέρωση των νέων επαγγελματιών, ο επικεφαλής της εταιρείας «Βερβερίδης Αθαν. & Σία Ο.Ε. - Elite Therm» ευχαρίστησε το διευθυντή του Ι.Ε.Κ Νεάπολης κ. Μιχάλη Μαυρίδη και τον εκπαιδευτή κ. Αθανάσιο Αλεπλιώτη για τη συνεισφορά τους.