ΒΙΟΧΑΛΚΟ: Με το «Αριστείο ΙΟΒΕ» τιμήθηκε ο πρόεδρος της εταιρείας κ. Νικόλαος Στασινόπουλος

O πρόεδρος της Viohalco, Νικόλαος Στασινόπουλος τιμήθηκε με το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος « Ιωάννη Σ. Λάτση».

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΙΟΒΕ κ. Τάκης Αθανασόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Η βράβευση του κ. Στασινόπουλου αποτελεί για μας μια αυτονόητη αναγνώριση του σπουδαίου έργου του και της συνεισφοράς του στη ανάδειξη της Viohalco και των θυγατρικών εταιρειών της σε κορυφαία βιομηχανική δύναμη, από τις μεγαλύτερες στην Ευρώπη».

Ο κ. Αθανασόπουλος ανέφερε ως κρίσιμα χαρακτηριστικά που κάνουν τη Viohalco να ξεχωρίζει τη γνώση, την καινοτομία, τις επενδύσεις σε τεχνολογία, την εξωστρέφεια, το μέγεθος και την καλλιέργεια κουλτούρας που διέπεται από αρχές υψηλής επιχειρηματικής, ηθικής και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Ο κ. Ιάκωβος Γεωργάνας, πρώην πρόεδρος του Χρηματιστηρίου Αθηνών, αναφέρθηκε στη διαδρομή της Viohalco από το 1937 και στην εντυπωσιακή πορεία της εταιρείας τα τελευταία 50 χρόνια, υπό τη διοίκηση του Νικόλαου και Ευάγγελου Στασινόπουλου, επισημαίνοντας τα παρακάτω:

«Με συνεχείς επενδύσεις δημιουργήθηκαν μεγάλες βιομηχανικές εγκαταστάσεις, οι οποίες παράγουν διεθνώς εμπορεύσιμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών αξίας, κυρίως για εξαγωγές που απευθύνονται σε περισσότερες από 100 χώρες».

Ο πρόεδρος της Viohalco κ. Νικόλαος Στασινόπουλος, λαμβάνοντας το Αριστείο ΙΟΒΕ σημείωσε: «Θέλω να τονίσω ότι η τιμητική αυτή διάκριση δεν αφορά μόνο το πρόσωπό μου, αλλά και τον αδερφό μου Ευάγγελο.

Αφορά επίσης τον πατέρα μου Μιχάλη Στασινόπουλο, ιδρυτή της Βιοχάλκο, το στενό συνεργάτη αείμνηστο Ιάκωβο Γκιουρουλιάν, το σύνολο των συνεργατών μας, τα άξια στελέχη που έχουν προσφέρει ανεκτίμητες υπηρεσίες όλα αυτά τα χρόνια, τα παιδιά μου Μιχάλη και Γιάννη που μετέχουν στη διοίκηση της επιχείρησης, καθώς και τους συνεργάτες τους. Σε όλους αξίζει ο έπαινος και μαζί συνεχίζουμε τον αγώνα».