ΚΟUVIDIS: Σεμινάριο σε συνεργασία με την «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το εκπαιδευτικό σεμινάριο που πραγματοποίησε η «Kouvidis» στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Ηράκλειο Κρήτης, σε συνεργασία με την «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ».

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο, στο οποίο συμμετείχαν οι διευθυντές καταστημάτων της «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ», πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 3 Μαΐου έως και το Σάββατο 5 Μαΐου, με βασικό εισηγητή τον διευθύνοντα σύμβουλο της «Kouvidis» κ. Κωνσταντίνο Κουβίδη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι την εταιρεία τίμησαν με την παρουσία τους οι κ. Κώστας και Γιάννης Μεϊδάνης της «Ηλεκτροϊνβέστ ΑΕ». Κατά την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της «Kouvidis» παρουσιάστηκε και το έργο επέκτασης του εργοστασίου, μια επένδυση-ορόσημο για την ιστορία της εταιρείας, που αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2020.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα συνοδεύτηκε από μια σειρά δραστηριοτήτων πολιτιστικού και γαστρονομικού χαρακτήρα με έντονα στοιχεία από την κρητική παράδοση, ενώ παράλληλα αποτέλεσε και μια ευκαιρία για τη βράβευση του χρυσού ολυμπιονίκη κολύμβησης των Παρολυμπιακών Αγώνων από την Κρήτη κ. Γιώργου Καπελάκη, ο οποίος δίνει καθημερινά μαθήματα ζωής.