Ν.Ι.Α. ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο.Ε: Παρουσιάσεις εργαλείων σε επαγγελματίες υδραυλικούς

Τα αναγνωρισμένα ποιοτικά εργαλεία που διαθέτει στην ελληνική αγορά παρουσίασε σε επαγγελματίες υδραυλικούς η εταιρεία «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.», η οποία δραστηριοποιείται από το 1967 στο εμπόριο υδραυλικών ειδών, θέρμανσης, κλιματισμού, ειδών υγιεινής και πλακιδίων.

Η εταιρεία διαθέτει στην ελληνική αγορά τεράστια ποικιλία επώνυμων υδραυλικών ειδών, έχοντας ως γνώμονα την ποιότητα και την απόλυτη συνέπεια προς τους πελάτες της, ενώ τα τελευταία χρόνια διευρύνει την ποικιλία των προϊόντων εισάγοντας ποιοτικά εργαλεία αποκλειστικά για επαγγελματίες υδραυλικούς.

Στο πλαίσιο της τεχνικής ενημέρωσης των επαγγελματιών, η Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε. έκανε λεπτομερή παρουσίαση των δυνατοτήτων που προσφέρουν για τους υδραυλικούς τα ποιοτικά εργαλεία VIRAX και Sinkfix που εισάγει και διαθέτει στην ελληνική αγορά.

Επίσης, με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη και η παρουσίαση των αμερικάνικων επαγγελματικών εργαλείων χειρός Milwaukee που διαθέτει πλέον η εταιρεία στους πελάτες της, ενώ μεγάλο ενδιαφέρον είχε το ειδικά διαμορφωμένο όχημα της BAXI που φιλοξένησε η εταιρεία, παρουσιάζοντας τις υπερσύγχρονες μονάδες αερίου που διατίθενται στο κατάστημά της.

Μετά το πέρας των παρουσιάσεων, η «Ν.Ι.Α. Σταθερός Ο.Ε.» εξέφρασε με ανακοίνωσή της τις θερμές ευχαριστίες της στους αντιπροσώπους «Ι. Μπαρμπέρης ΕΠΕ» (αντιπρόσωπος της VIRAX), «Σπ. Παπαθεοδοσίου ΑΕ» (της Milwaukee) και «ΥΔΡΟΜΑΡΙΝ ΑΕ» (της BAXI) για τον πολύτιμο χρόνο που διέθεσαν για τη διεξαγωγή των παρουσιάσεων, αλλά και στους τεχνικούς που παρευρέθηκαν στο ενημερωτικό σεμινάριο.